«Ζεστή» η ΑΕΚ για Αραούχο, δύσκολα θα μείνει ο Πόνσε

«Ζεστή» η ΑΕΚ για Αραούχο, δύσκολα θα μείνει ο Πόνσε

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ εισήλθε στον τελευταίο μήνα της αγωνιστικής περιόδου και, ταυτόχρονα με τις εναπομείνασες αναμετρήσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, η διοίκηση της ομάδας επεξεργάζεται τις κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι, ούτως ώστε η Ενωση να εμφανισθεί ενισχυμένη τη νέα περίοδο. Η ΑΕΚ ταξιδεύει αύριο στη Λαμία ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα-θαύμα της χρονιάς την Κυριακή, σε παιχνίδι που δεν θα έχει στη διάθεσή της τον τιμωρημένο Μάρκο Λιβάγια, φιλοδοξώντας να πάρει την 5η συνεχόμενη νίκη της. Πέραν του Τσιγκρίνσκι, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υπολογίζονται κανονικά, ενώ και ο Ελντερ Λόπες αναμένεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Στα μεταγραφικά, το δίλημμα των ανθρώπων της ΑΕΚ αφορά αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο του Ροντρίγκο Γκάλο, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί μια αξιόπιστη λύση, ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται πως δεν θα παραμείνει στην ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται ως δανεικός στη Λαμία, αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του στην προετοιμασία, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον 28χρονο Εμανουέλ Σάκιτς του Ατρομήτου, που αγωνίζεται επίσης ως δεξιός μπακ. «Κλεισμένοι» από την ΑΕΚ θεωρούνται οι Ντέλετιτς και Αθανασιάδης, ενώ το θέμα της παραμονής του Εζεκιέλ Πόνσε θα ξεκαθαρίσει από τον Ιούνιο, με τις πιθανότητες παραμονής του Αργεντίνου να είναι αυτή τη στιγμή μικρές. Η πιθανότητα πώλησης του Αραούχο από τη Λας Πάλμας κρατάει «ζεστή» την Ενωση, που είναι δεδομένο πως και τη νέα χρονιά θα διαθέτει στην επίθεση έναν σέντερ φορ κλάσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή