ΠΑΟΚ: Τίτλος στην Τούμπα, πλήγμα με Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Τίτλος στην Τούμπα, πλήγμα με Βιεϊρίνια

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράταση μιας αγωνιστικής πήρε η στέψη του ΠΑΟΚ. Μετά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής –ισοπαλία των πρωτοπόρων στη Λάρισα και νίκη του Ολυμπιακού επί της Ξάνθης– η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάζεται πια έναν βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Την Κυριακή υποδέχεται τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό Λεβαδειακό στην Τούμπα, όπου ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του φιλοδοξούν να πάρουν τη νίκη, να κλείσουν την υπόθεση «τίτλος» και να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο σοβαρός τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια στο ματς στον θεσσαλικό κάμπο, σκόρπισε προβληματισμό. Οπως γνωστοποίησε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία όπου φάνηκε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου. Ετσι, ο 33χρονος Πορτογάλος θα μείνει εκτός δράσης έξι μήνες, έχοντας ως ορίζοντα επιστροφής τον προσεχή Οκτώβριο.

Από την άλλη πλευρά, στο ματς με την Ξάνθη ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του με τον καλύτερο τρόπο. Σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς πρόσφερε ξανά εντυπωσιακό θέαμα, φθάνοντας σε μία ακόμη εμφατική νίκη με 4-0. Με την ολοκλήρωση του αγώνα, ο κόσμος αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές και τον Πορτογάλο τεχνικό.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα θα είναι μακριά από το φαληρικό γήπεδο. Την Κυριακή οι «Πειραιώτες» θα αντιμετωπίσουν τη Λαμία στη Φθιώτιδα και στις 5 Μαΐου την ΑΕΛ στη Λάρισα. Το επόμενο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι θα είναι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 23 και τις 24 Ιουλίου, ενώ οι ρεβάνς για τις 30 και 31 του ίδιου μήνα. Αναφορικά με τις μεταγραφικές υποθέσεις, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο η επέκταση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη που λήγει το 2020, αλλά και η αγορά των δικαιωμάτων του Ζοσέ Σα, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό υπό τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή