Τσάμπιονς Λιγκ: Σφραγίζονται απόψε τα πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ

Τσάμπιονς Λιγκ: Σφραγίζονται απόψε τα πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποψινές ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ, που χαρίζουν τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του θεσμού, με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προίκα την εκτός έδρας νίκη της με 1-0 την περασμένη Τετάρτη, ενώ η Γιουβέντους θέλει να «χτίσει» επί του 1-1 που πήρε στο Αμστερνταμ από τον Αγιαξ.

Για την Μπαρτσελόνα η πρόκριση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να χαρακτηριστεί η σεζόν επιτυχημένη, και αυτό φάνηκε και από το ότι ήταν άλλη μία από τις ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό που απέφυγε να δώσει έμφαση στον αγώνα πρωταθλήματος. Για να προκριθεί της αρκεί η ισοπαλία, αλλά στόχος της θα είναι η νίκη:

«Πρέπει να επιβάλουμε το στυλ μας. Ο σκοπός μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι και όχι να βγούμε για να παίξουμε σκεπτόμενοι ότι έχουμε πλεονέκτημα», δήλωσε ο προπονητής της Καταλανών, Ερνέστο Βαλβέρδε. «Αυτά που φοβάμαι περισσότερο είναι το πνεύμα που έχει η αγγλική ομάδα, η δύναμη και η ταχύτητα των παικτών της, εάν τους δώσεις χώρους», πρόσθεσε χθες ο Ισπανός τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ ποντάρει στη δύναμη και στο ηγετικό παράδειγμα του Πολ Πογκμπά, που, όπως λέει ο Νορβηγός προπονητής της Γιουνάιτεντ, δεν ασχολείται με τις φήμες περί μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Πολ εστιάζει στο παιχνίδι και δεν έχω αμφιβολία ότι θα αγωνιστεί και θα αποδώσει για τη Γιουνάιτεντ όπως έχει κάνει πάντα. Είναι φανταστικός», δήλωσε.

Στο Τορίνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα της Γιουβέντους, μετά την ανάπαυσή του κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τη ΣΠΑΛ, όπου η ομαδα ηττήθηκε. «Αν βάζαμε μέσα όλους τους βασικούς παίκτες μας, ίσως να ήταν ευκολότερο να νικήσουμε, αλλά έχουμε κάποιον στόχο να επιτύχουμε την Τρίτη», είπε για τον αποψινό αγώνα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, «αλενατόρε» της Mεγάλης Kυρίας.

Ούτε όμως ο Αγιαξ θα στερηθεί το μεγάλο του αστέρι, καθώς ο Φρένκι ντε Γιονγκ ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του και θα παίξει κανονικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή