Ποδόσφαιρο: Τρεις ομάδες στη μάχη σωτηρίας

Ποδόσφαιρο: Τρεις ομάδες στη μάχη σωτηρίας

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας «έκαψε» οριστικά πολλά από τα σενάρια στην «ουρά» της βαθμολογίας και ξεκαθάρισε αρκετά το τοπίο, όχι όμως οριστικά. Υπάρχουν ακόμα τρεις ομάδες μπλεγμένες στα δίχτυα της… αράχνης, εκ των οποίων θα σωθεί στα σίγουρα μόνο η μία. Αλλη μία θα οδηγηθεί στα μπαράζ με τον δεύτερο της Φούτμπολ Λιγκ που θα είναι πιθανότατα ο Απόλλωνας Λάρισας και η τρίτη της «παρέας» θα συνοδεύσει τον Λεβαδειακό και τον Απόλλωνα στον υποβιβασμό. Σε πιο δύσκολη θέση από τις τρεις εμπλεκόμενες είναι αναμφίβολα ο ΠΑΣ Γιάννινα, όχι μόνο γιατί είναι πίσω δύο βαθμούς από τον ΟΦΗ και τρεις από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και επειδή πρέπει υποχρεωτικά να νικήσει τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική για να διατηρήσει ελπίδες παραμονής. Η ομάδα του Λουτσέσκου θα πάει στα Γιάννενα ως πρωταθλήτρια, αλλά έχοντας ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του τίτλου χωρίς ήττα, για να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ του Παναθηναϊκού από το 1964. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, ο ΠΑΣ υποβιβάζεται ό,τι κι αν γίνει στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής.

Ακόμα κι αν πάρει μια απίστευτη νίκη επί του αήττητου ΠΑΟΚ, ο ΠΑΣ θα σωθεί μόνο εάν ηττηθεί ο ΟΦΗ στο Περιστέρι, διότι δεν ευνοείται σε καμία ισοβαθμία. Οι Κρητικοί αποφεύγουν τον άμεσο υποβιβασμό με μια ισοπαλία με τον Ατρόμητο, αλλά μετά την αδυναμία να νικήσουν τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο, ο πιο ρεαλιστικός στόχος τους είναι να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα μέσω μπαράζ.

Οι Αρκάδες υποδέχονται στην έδρα τους τον Πανιώνιο και με νίκη ξεμπερδεύουν οριστικά, όπως ξεμπέρδεψαν η Ξάνθη με τη Λάρισα μετά τις νίκες που έκαναν επί του Απόλλωνα και της ΑΕΚ αντιστοίχως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή