Μπαίνουν για καλά στη μάχη

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο αγώνες που κερδίζουν τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι, κυρίως λόγω της πλούσιας παράδοσής τους, δεσπόζουν στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, στην οποία το μεγάλο ζητούμενο και για τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος, είναι ο βαθμός ετοιμότητάς τους.

Ο Αρης θα υποδεχτεί σήμερα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο την ΑΕΚ, που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη της επί του Ολυμπιακού, αλλά ο Στιβ Γιατζόγλου υπολογίζει στη χρησιμοποίηση του Φράνκι Κινγκ και στη συμπαράσταση των οπαδών του Αρη για να φτάσει στην πρώτη νίκη του πρωταθλήματος. Για τον Μπράντον Γούλφραμ θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα του Αρη.

Το υπ’ αριθμόν δύο ντέρμπι, θα γίνει αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και ο Σλόμπονταν Σούμποτιτς επιστρέφει ως αντίπαλος των «πρασίνων». «Εζησα ωραίες στιγμές, αλλά τώρα είμαι… ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός είναι πλήρης ομάδα και δεν υποτιμάμε τους ψηλούς του», λέει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ που θα έχει στη διάθεσή του και τον Κολντεμπέλα.

Τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών δεν σταματούν στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα παίξει με τη Νήαρ Ηστ, στο κλειστό της Γλυφάδας. Στο ιατρικό δελτίο των «ερυθρολεύκων», εκτός των Τόμιτς και Φέρμελινγκ, προστέθηκε και ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος υπέστη συνδεσμική κάκωση στο γόνατό του, αλλά απέφυγε την αρθροσκόπηση και θα καταβληθούν προσπάθειες για να παίξει στο πρώτο, ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Εφές.

Το πρόγραμμα: Σήμερα: Αρης-ΑΕΚ (19.00, Σούπερ Σπορτ 1), Περιστέρι-Δάφνη (19.00), Πανιώνιος-Ηράκλειο (19.00), ΚΑΟ Δράμας-Ιωνικός Ν.Φ. (18.00), Ολυμπιακός-Νήαρ Ηστ (17.00, Σούπερ Σπορτ 1), Μαρούσι-Ηρακλής (17.00, Σούπερ Σπορτ 2). Αύριο: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (17.00, Σούπερ Σπορτ 1).

Η έγκαιρη και έγκυρη αντιμετώπιση του ντόπινγκ κοντρόλ, αλλά και στα παιχνίδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, θα είναι το κεντρικό θέμα της ατζέντας του παγκοσμίου ιατρικού συνεδρίου της FIBA που ξεκινά σήμερα.

Τώρα τι άλλο κάνετε; Είμαι ζωγράφος σκηνικών. Οι τελευταίες μου δουλειές είναι στον «Δεκαπενταύγουστο» του Γιάνναρη και στο «Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο» των Ρέππα – Παπαθανασίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή