Νέα προσφυγή Πάσπαλι κατά Αρη

Νέα προσφυγή Πάσπαλι κατά Αρη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θύμα» του σαθρού και ανυπόστατου οικοδομήματος, στο οποίο στηρίζεται το ελληνικό πρωτάθλημα και έχουν δημιουργήσει οι 14 ΚΑΕ -μέλη της ΕΣΑΚΕ- κινδυνεύει να πέσει ο πολυπαθής Αρης από την εφαρμογή του νόμου που επιχειρεί να κάνει ένας πρώην παίκτης του.

Ο Ζάρκο Πάσπαλι, ο οποίος είχε οδηγήσει τον Αρη στην κατάκτηση του Κυπέλλου, πριν από 3 χρόνια, κατέθεσε νέα προσφυγή στον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΚΕ και ζητεί την άμεση καταβολή 60 εκατομμυρίων δραχμών, πριν κηρυχτεί σε πτώχευση, η ανώνυμη εταιρεία των «κιτρινόμαυρων», σύμφωνα με την πρόσφατη τροπολογία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο Πάσπαλι έχει δικαιωθεί στην προσφυγή του και από τη δευτεροβάθμια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών, με αποτέλεσμα να δικαιούται την άμεση εξόφληση των χρημάτων του. Αν, ο Αρης δεν καταφέρει να ανταποκριθεί στην ειλημμένη υποχρέωσή του και γίνει πλήρης εφαρμογή του νόμου(;), τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα τιμωρηθεί με αφαίρεση 2 βαθμών, σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο Μαυροβούνιος παίκτης είναι ενήμερος για την απόφαση τού ελεγκτικού συνεδρίου και κινήθηκε αστραπιαία, προκειμένου να προλάβει να διεκδικήσει το οφειλούμενο ποσό, για όσο χρονικό διάστημα, υφίσταται η ΚΑΕ Αρης και μ’ αυτή τη νομική υπόσταση, η ομάδα της αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Η διοίκηση του Αρη, καλείται να έρθει σε συμβιβασμό με τον Πάσπαλι, πριν από την εκδίκαση της προσφυγής του για να αποφύγει την αφαίρεση των βαθμών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή