ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέα προσφυγή Πάσπαλι κατά Αρη

«Θύμα» του σαθρού και ανυπόστατου οικοδομήματος, στο οποίο στηρίζεται το ελληνικό πρωτάθλημα και έχουν δημιουργήσει οι 14 ΚΑΕ -μέλη της ΕΣΑΚΕ- κινδυνεύει να πέσει ο πολυπαθής Αρης από την εφαρμογή του νόμου που επιχειρεί να κάνει ένας πρώην παίκτης του.

Ο Ζάρκο Πάσπαλι, ο οποίος είχε οδηγήσει τον Αρη στην κατάκτηση του Κυπέλλου, πριν από 3 χρόνια, κατέθεσε νέα προσφυγή στον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΚΕ και ζητεί την άμεση καταβολή 60 εκατομμυρίων δραχμών, πριν κηρυχτεί σε πτώχευση, η ανώνυμη εταιρεία των «κιτρινόμαυρων», σύμφωνα με την πρόσφατη τροπολογία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο Πάσπαλι έχει δικαιωθεί στην προσφυγή του και από τη δευτεροβάθμια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών, με αποτέλεσμα να δικαιούται την άμεση εξόφληση των χρημάτων του. Αν, ο Αρης δεν καταφέρει να ανταποκριθεί στην ειλημμένη υποχρέωσή του και γίνει πλήρης εφαρμογή του νόμου(;), τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα τιμωρηθεί με αφαίρεση 2 βαθμών, σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο Μαυροβούνιος παίκτης είναι ενήμερος για την απόφαση τού ελεγκτικού συνεδρίου και κινήθηκε αστραπιαία, προκειμένου να προλάβει να διεκδικήσει το οφειλούμενο ποσό, για όσο χρονικό διάστημα, υφίσταται η ΚΑΕ Αρης και μ’ αυτή τη νομική υπόσταση, η ομάδα της αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Η διοίκηση του Αρη, καλείται να έρθει σε συμβιβασμό με τον Πάσπαλι, πριν από την εκδίκαση της προσφυγής του για να αποφύγει την αφαίρεση των βαθμών.