Πρέμιερ Λιγκ: Αλμα τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι με νίκη 2-0 επί της Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Αλμα τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι με νίκη 2-0 επί της Γιουνάιτεντ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Toν τίτλο στα χέρια της, ύστερα από τη νίκη της με 0-2 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κρατάει η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ξεπέρασε τη Λίβερπουλ (88 β.) στη βαθμολογία φτάνοντας τους 89 βαθμούς σε 35 παιχνίδια, αλλά και το μεγαλύτερο εμπόδιο μέχρι το φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ. Επειτα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, οι «πολίτες» άνοιξαν το σκορ στο 54΄ με το σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα. Τρία λεπτά αργότερα οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν απίστευτη ευκαιρία σε κενή εστία με τον Λίνγκαρντ για το 1-1, ενώ στο 66΄ η Σίτι με το σουτ του Σανέ έκανε το 0-2 και έβαλε τέλος στις ελπίδες των γηπεδούχων.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Γουλβς με εμφατικό τρόπο κέρδισε την Αρσεναλ με 3-1 και έβαλε «φωτιά» στη μάχη της τετράδας, την ώρα που οι «λύκοι» ανέβηκαν στην 7η θέση της κατάταξης, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν στο πρωτάθλημα, όλα είναι ανοικτά για τις δύο θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού οι Τότεναμ (70 β.), Τσέλσι (67 β.), Αρσεναλ (66 β.) και Γιουνάιτεντ (64 β.) δίνουν τη δική τους μάχη.

• Την αποφασιστικότητά τους στη διερεύνηση σκανδάλων απέδειξαν για ακόμη μία φορά χθες οι βελγικές αρχές, διεξάγοντας έρευνες-αστραπή στα γραφεία της Αντερλεχτ αλλά και της βελγικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και κατάσχοντας φακέλους σχετικούς με υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος διά των μεταγραφών. Στο επίκεντρο της έρευνας των Βέλγων, μάλιστα, βρίσκεται η μετακίνηση του Σέρβου επιθετικού Αλεξάνταρ Μίτροβιτς –που είχε μπει στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού– από την Αντερλεχτ στη Νιουκάστλ το 2015, έναντι 18,5 εκατ. ευρώ. Η τριπλή έρευνα στα γραφεία των «μοβ», για περισσότερο από δύο ώρες χθες το πρωί, οδήγησε στη συλλογή και στην κατάσχεση πολλών εγγράφων από τις εισαγγελικές αρχές. Τα στοιχεία σχετίζονται με μεταγραφές από την προηγούμενη διοίκηση της Αντερλεχτ και δεν έχουν καμία σχέση με την έρευνα για το ποδοσφαιρικό σκάνδαλο που συγκλόνισε το περασμένο φθινόπωρο το Βέλγιο, και το οποίο αφορούσε τη δράση ατζέντηδων και το στήσιμο αγώνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή