Τα… γυρίζει τώρα ο Πουρσανίδης

Τα… γυρίζει τώρα ο Πουρσανίδης

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε… χαλασμένο τηλέφωνο απέδωσε ο Ηλίας Πουρσανίδης το θόρυβο που προκάλεσε η ερμηνεία των δηλώσεων που είχε κάνει την Πέμπτη στον Αθήνα 9,84.

Οι αναφορές του στους ξένους του Ολυμπιακού και οι προτροπή του πρώτα να πετύχουν ό,τι οι παλαιότεροι και μετά να μιλάνε, ερμηνεύθηκε από πολλούς ως μία ακόμη επιβεβαίωση της έντασης που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας και του διαχωρισμού των παικτών σε παλιούς και νέους, Ελληνες και ξένους. Ο 29χρονος πρώην διεθνής μέσος, θεώρησε ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύθηκαν σκόπιμα από αυτούς που επιβουλεύονται τον Ολυμπιακό και προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις στον ίδιο σταθμό: «Δυστυχώς κάποιοι είναι τόσο κακοπροαίρετοι με τον Ολυμπιακό, που φθάνουν σε σημείο να βγάζουν κακόβουλα συμπεράσματα μέσα από ενωτικές δηλώσεις. Επισήμανα ότι στο ποδόσφαιρο όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας. Αναφέρθηκα, μάλιστα, με τα καλύτερα λόγια για την αξία των ξένων συμπαικτών μου, με τους οποίους οι σχέσεις μου είναι και θα παραμείνουν άριστες, όσο κι αν κάποιοι επιδιώκουν το αντίθετο.

Ως αρχηγός, καταλαβαίνω και ξεπερνώ κάθε προσωπική επίθεση, αλλά δεν μπορώ και δεν πρέπει να προσπεράσω τον πόλεμο στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου. Λυπάμαι γιατί παρανοήθηκαν δηλώσεις μου με σκοπό να βλάψουν τον Ολυμπιακό στην πιο σημαντική περίοδο της χρονιάς. Ολοι οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος γνωρίζουμε πώς να προστατεύσουμε το σύνολο από κακοστημένες επιθέσεις. Να ξέρετε ότι από τέτοια γεγονότα, ο Ολυμπιακός γίνεται πιο δυνατός».

– Ως προσπάθεια του ΠΑΟΚ να παρέλθει η προθεσμία που προβλέπουν οι κανονισμοί για να βρει πρόσχημα και να μην δώσει τα εισιτήρια που συμφωνήθηκαν, θεωρεί ο Ολυμπιακός πως είναι ο ισχυρισμός των Θεσσαλονικέων ότι το αίτημά τους δεν έγινε εγγράφως από την ΠΑΕ αλλά από τη «Θρύλος ΑΕ», με την οποία δεν θέλει να συναλλάσσεται ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός ισχυρίζεται πως το έγγραφο είχε το λογότυπο της «Θρύλος ΑΕ», η υπογραφή, όμως, ήταν της ΠΑΕ. Σήμερα θα φανεί αν ο Ζιοβάνι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ την Τετάρτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή