Χάνει κι άλλη διοργάνωση η χώρα μας

Χάνει κι άλλη διοργάνωση η χώρα μας

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει το συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (ΕΑΑ) αν η Ελλάς θα χάσει και τη δεύτερη διεθνή διοργάνωση, την οποία είχε αναλάβει να τελέσει το 2003. Ηδη, λόγω των έργων που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ και τα οποία δεν θα έχουν αποπερατωθεί το 2003, η ΕΑΑ μάς πήρε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων (ώς και 22 ετών), ενώ κινδυνεύουμε να χάσουμε και το 1ο ευρωπαϊκό κύπελλο κλειστού στίβου, που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί στο «Ειρήνης και Φιλίας». Η ΕΑΑ θα αποφασίσει σήμερα πού θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών του 2006.

– Τη Δευτέρα θα υποβληθεί τελικά ο πρωταθλητής του ακοντισμού Κώστας Γκατσιούδης σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατό του, για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στον μηνίσκο.

– Γνωστοί αθλητές (Κοπάνου, Διακονικόλας, Τσούκος, Μερούσης, Βενιέρης, Γεωργία Κουμνάκη κ.ά.) θα μετάσχουν στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες που θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο στο νέο στάδιο της Ανδρου. Θα γίνουν αγώνες στις κατηγορίες ανδρών – γυναικών, παίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων Α’ και Β’ και αγοριών – κοριτσιών και για αθλητές με ειδικές ανάγκες. Οι οργανωτές θα τιμήσουν τον Π. Ιακωβάκη και τους Κυκλαδίτες αθλητές, Αγγελική Τσιολακούδη, Κουμνάκη, Χρ. Μερούση, Μ. Βενιέρη και τους προπονητές τους, Θαν. Περιστέρη, Π. Μπλάτση, Ι. Τζήκα και Μ. Χαμηλοθώρη.

– Να πείσουν τη Διεθνή Ομοσπονδία ότι μπορούν να τελέσουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών στο Σέφιλντ και όχι στο Λονδίνο, θα επιδιώξουν οι Βρετανοί. Η κυβέρνηση αποφάσισε να μην κατασκευασθεί το νέο στάδιο στα προάστια του Λονδίνου. «Οπως είναι η κατάσταση, αφού δεν έχουμε εθνικό στάδιο, δεν θα διοργανώσουμε το πρωτάθλημα ούτε θα μπορέσουμε να θέσουμε υποψηφιότητα για τους Ολυμπιακούς του 2012», δήλωσε ο πρώην υπουργός Αθλητισμού, Τόνι Μπανκς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή