«Πράσινος» και ο Πάτρας

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχώς ενισχύεται η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, που, αν δεν αντιμετωπίσει τα περσινά οικονομικά προβλήματα, ίσως κατορθώσει να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε στην περασμένη περίοδο: να προκριθεί στον τελικό του πρωταθλήματος. Χθες οριστικοποιήθηκε η μετεγραφή του διεθνούς τερματοφύλακα Βαγγέλη Πάτρα, που αγωνιζόταν στη Χαλκίδα. Είχε προηγηθεί η απόκτηση των Σπύρου Μπουλουγουρά και Γιώργου Μουριάδη από την Βουλιαγμένη και του νεαρού φουνταριστού, Κώστα Δήμου από τον Νηρέα Χαλανδρίου. Στάσιμο, όμως, παραμένει το θέμα του ξένου.

Το ίδιο συμβαίνει με την υπόθεση του Γιάννη Αυγουστιανάκη, ο οποίος επιθυμεί να φύγει από τον ΝΟ Χανίων και να ενταχθεί στον ΝΟ Βουλιαγμένης. Τα Χανιά δεν συναινούν (όπως και για τη μεταπήδηση του ομογενούς Βασίλη Μπόρος στον ΠΑΟΚ), αλλά ο παίκτης προπονείται με τον ΝΟΒ. Ο τελευταίος μπορεί να τον αποκτήσει λόγω μετοίκησης (ο παίκτης σπουδάζει στην Αθήνα), δεν επιθυμεί, όμως, να διαταραχθούν οι σχέσεις του με το κρητικό σωματείο. Ο νεαρός διεθνής και με την εθνική των ανδρών, Α. Ελμισιάν συναντήθηκε με τον πρόεδρο του επανελθόντος στην Α1, ΑΟ Π. Φαλήρου, Γιώργο Σουργιαδάκη, που του κατέστησε σαφές, ότι η προσφορά (8 εκατ. δρχ.) του ομίλου προς τον Ηλυσιακό, στον οποίον ανήκει ο παίκτης, ισχύει ώς τις 9 Οκτωβρίου, παραμονή της λήξης των μεταγραφών. Για τον Ελμισιάν ενδιαφέρονται και άλλα σωματεία. Ο ΑΟΠΦ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση νεαρού Αυστραλού φουνταριστού.

Τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών δεν σταματούν στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα παίξει με τη Νήαρ Ηστ, στο κλειστό της Γλυφάδας. Στο ιατρικό δελτίο των «ερυθρολεύκων», εκτός των Τόμιτς και Φέρμελινγκ, προστέθηκε και ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος υπέστη συνδεσμική κάκωση στο γόνατό του, αλλά απέφυγε την αρθροσκόπηση και θα καταβληθούν προσπάθειες για να παίξει στο πρώτο, ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Εφές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή