Ξεκαθαρίζει για Ματιέ και Σα στον Ολυμπιακό

Ξεκαθαρίζει για Ματιέ και Σα στον Ολυμπιακό

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει την ομάδα του για το τελευταίο παιχνίδι στη σεζόν με αντίπαλο την ΑΕΛ την Κυριακή στη Λάρισα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού «τρέχουν» τις υποθέσεις που αφορούν τη διαμόρφωση του δυναμικού της επόμενης περιόδου.

Προτεραιότητα των «Πειραιωτών» αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Ενα από τα ονόματα που βρίσκονται στη μεταγραφική τους λίστα είναι του 35χρονου Γάλλου, Ζερεμί Ματιέ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ισπανία με τις Βαλένθια και Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης των δικαιωμάτων του Ζοσέ Σα από την Πόρτο. Δημοσιεύματα από την Τουρκία επανέφεραν στο προσκήνιο το ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, με τον μάνατζέρ του, Πάνο Γαλαριώτη να δηλώνει: «Πρόκειται καθαρά για ισχυρισμούς του τουρκικού Τύπου. Ο Κώστας δεν σκέφτεται τίποτε άλλο εκτός από την Γκαλατάσαραϊ. Ηρθε εδώ για να πάρει το πρωτάθλημα και κάνει ό,τι μπορεί γι’ αυτό. Ο Κώστας αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο. Πάντα σέβεται τα συμβόλαια και τις συμφωνίες που γίνονται».

Την υψηλότερη θέση από όλες τις ελληνικές ομάδες έχει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη ποδοσφαιρικών συλλόγων. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη 12η θέση, ο ΠΑΟΚ στην 22η , η ΑΕΚ στην 101η, ο Ατρόμητος στην 143η, ο Αρης στην 203η και ο Παναθηναϊκός στην 305η.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή