Τα πρώτα βήματα για τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό

Τα πρώτα βήματα για τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα πέφτουν οι τίτλοι τέλους στη σεζόν για τον Ολυμπιακό. Ακολούθως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα φύγει για την καλοκαιρινή άδεια έως και τις 10 Ιουνίου, οπότε έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση για τη νέα περίοδο στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν εκεί για δύο εβδομάδες για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στις 24 Ιουνίου, η αποστολή του Ολυμπιακού θα εγκατασταθεί στην περιφέρεια του Γκντανσκ στον Βορρά της Πολωνίας, πιθανότατα έως και τις 6 Ιουλίου, για σειρά φιλικών αγώνων. Πιθανοί αντίπαλοι θα είναι και ομάδες που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα Πολωνίας, όπως είναι η Λέγκια Γκντανσκ και η Λέγκια Βαρσοβίας.

Ακολούθως οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν στην κεντρική Ευρώπη –ενδεχομένως στην Ελβετία– όπου θα δώσουν φιλικούς αγώνες με αντιπάλους επιπέδου προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ. Να σημειώσουμε πως στην Ελβετία εκείνη την περίοδο θα κάνουν προετοιμασία η Μαρσέιγ, η Λυών και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Επίσης, οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» εξετάζουν την πιθανότητα διεξαγωγής φιλικού με τη Νότιγχαμ στο «Καραϊσκάκη» στις 16 ή 17 Ιουλίου, δηλαδή μία εβδομάδα πριν από το πρώτο ματς τους στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ματιέ και ο Βινίσιους

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα από το εξωτερικό διατηρούν στο προσκήνιο την πιθανότητα απόκτησης του 35χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Ζερεμί Ματιέ, ο οποίος από το 2014 έως και το 2017 ανήκε στην Μπαρτσελόνα. Επίσης, βάζουν στη μεταγραφική λίστα και τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό της Νάπολι, Κάρλος Βινίσιους, ο οποίος στην περίοδο που ολοκληρώνεται αρχικώς αγωνίστηκε στη Ρίο Αβε και στη συνέχεια στη Μονακό, με απολογισμό 5 γκολ και 4 ασίστ σε 31 συμμετοχές. Αναφορικά με την πιθανότητα πώλησης του Καμαρά σε ομάδα του εξωτερικού, δεν πρόκειται να δρομολογηθεί με ποσό μικρότερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή