Αήττητο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ – Υποβιβασμός για τον ΠΑΣ Γιάννενα

Αήττητο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ – Υποβιβασμός για τον ΠΑΣ Γιάννενα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και για πρώτη μετά από 55 χρόνια, έχουμε κατάκτηση τίτλου με αήττητο πρωταθλητή. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 κι έριξε τον ΠΑΣ για 7η φορά στη Β’ Εθνική.

Με τον Δημήτρη Πέλκα να μοιράζει τις δύο ασίστ σε Άκπομ (60’) και Σάκχοφ (79’) ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με μια ακόμα νίκη, την 26η του στο πρωτάθλημα και μαζί με τις τέσσερις ισοπαλίες, τελείωσε τη σεζόν αήττητος για την κατάκτηση του 3ου τίτλου. Ο ΠΑΣ έπεσε για 7η φορά στην ιστορία του στην Β’ Εθνική Κατηγορία ή Super League όπως ονομάζεται πλέον.

Δυστυχώς δεν έλειψε η ένταση, αφού μετά το 1ο γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά και μετά το 2ο, οι οπαδοί του ΠΑΣ έξαλλοι για τον υποβιβασμό της ομάδας, πέταξαν καπνογόνα και βεγγαλικά. Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα ο Σιδηρόπουλος υποχρεώθηκε να διακόψει ξανά το ματς, την ώρα που οι οργανωμένοι των Ηπειρωτών είχαν αψιμαχίες με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ μπορεί να επικράτησε 2-0 στην έδρα του Ατρόμητου, ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 3-0 τον Πανιώνιο και έτσι οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την 13η θέση! Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Χάιμε Βέρα θα συμμετέχει στα μπαράζ (σσ. διπλές αναμετρήσεις) με τον Πλατανιά, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στην Football League.

Ο νικητής που θα προκύψει από το ζευγάρι θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Super League και ο χαμένος στην Super League 2.

Με πληροφορίες από sport-fm.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή