ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βόλεϊ: Το 2-0 έκανε ο Ολυμπιακός

Βόλεϊ: Το 2-0 έκανε ο Ολυμπιακός

Το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός. Ο σύλλογος του Πειραιά «έσπασε» την έδρα του ΠΑΟΚ, νίκησε με 3-1 (23-25, 25-21, 25-17, 25-15), και χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να προσθέσει στην τροπαιοθήκη του και αυτόν τον τίτλο. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, στο κλειστό του Ρέντη.

Τα πολλά λάθη στην επιθετική γραμμή στοίχισαν και αυτή τη φορά στην ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ολυμπιακός, με τους Αλεξίεφ και Ράουβερντινκ σε… μεγάλα κέφια και τον Τερβαπόρτι σε ρόλο μαέστρου, ήταν ο πρωταγωνιστής στα επόμενα τρία σετ.

«Θα πρέπει να δουλέψουμε στην υποδοχή και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε την σειρά στην Θεσσαλονίκη»», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιούρι Φιλίποφ, μετά την αναμέτρηση.

Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 41 επιθέσεις, 7 μπλοκ, 7 άσσοι και 23 λάθη, ενώ του Ολυμπιακού προήλθαν από 59 επιθέσεις, 8 μπλοκ, 3 άσσοι και 28 λάθη.

* Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν ρίξει ζάχαρη στο παρκέ θέλοντας να «απαντήσουν» με αυτόν τον τρόπο στις μπουγάτσες που είχαν πετάξει οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη.