Βόλεϊ: Το 2-0 έκανε ο Ολυμπιακός

Βόλεϊ: Το 2-0 έκανε ο Ολυμπιακός

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός. Ο σύλλογος του Πειραιά «έσπασε» την έδρα του ΠΑΟΚ, νίκησε με 3-1 (23-25, 25-21, 25-17, 25-15), και χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να προσθέσει στην τροπαιοθήκη του και αυτόν τον τίτλο. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, στο κλειστό του Ρέντη.

Τα πολλά λάθη στην επιθετική γραμμή στοίχισαν και αυτή τη φορά στην ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ολυμπιακός, με τους Αλεξίεφ και Ράουβερντινκ σε… μεγάλα κέφια και τον Τερβαπόρτι σε ρόλο μαέστρου, ήταν ο πρωταγωνιστής στα επόμενα τρία σετ.

«Θα πρέπει να δουλέψουμε στην υποδοχή και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε την σειρά στην Θεσσαλονίκη»», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιούρι Φιλίποφ, μετά την αναμέτρηση.

Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 41 επιθέσεις, 7 μπλοκ, 7 άσσοι και 23 λάθη, ενώ του Ολυμπιακού προήλθαν από 59 επιθέσεις, 8 μπλοκ, 3 άσσοι και 28 λάθη.

* Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν ρίξει ζάχαρη στο παρκέ θέλοντας να «απαντήσουν» με αυτόν τον τρόπο στις μπουγάτσες που είχαν πετάξει οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή