Μετά τον Τζήλο, θύμα επίθεσης και ο Τσαμούρης

Μετά τον Τζήλο, θύμα επίθεσης και ο Τσαμούρης

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο κρούσμα μαφιόζικου τύπου επίθεσης κατά διαιτητή της Σούπερ Λιγκ συνέβη το Σάββατο. Θύμα της νέας επίθεσης, πέντε μήνες μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο, που τάραξε τον χώρο του ποδοσφαίρου, ήταν ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης, που ανήκει στην ΕΠΣ Πειραιά.

Ο Τσαμούρης, όπως και ο Τζήλος, δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του στο Νέο Φάληρο κοντά στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Με το που πάρκαρε το αυτοκίνητό του γυρίζοντας από αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, δύο άτομα περνούσαν με μια μηχανή και, μόλις πήγε να πάρει την τσάντα του, είδε τον έναν από τους δύο να έχει κατέβει και να τον κοιτάζει από μικρή απόσταση. Ο Τσαμούρης αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και άρχισε να τρέχει καταδιωκόμενος από τον δράστη, ο οποίος τον πρόλαβε και τον έριξε στο έδαφος, αρχίζοντας να τον κλωτσά στο κεφάλι. Λίγο μετά, ο συνεργός, που βρισκόταν στη μηχανή, του φώναξε στα ελληνικά «φύγε», για να αποχωρήσουν αμφότεροι. Ο Τσαμούρης, που είχε οριστεί τέταρτος διαιτητής στον προχθεσινό αγώνα Λεβαδειακός – ΑΕΚ, από τον οποίον αντικαταστάθηκε, ενημέρωσε την ΚΕΔ άμεσα και πήγε στο νοσοκομείο, έχοντας χτυπήματα στα χέρια, καθώς με αυτά αμύνθηκε, για να προστατευθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του στην αστυνομία επεσήμανε πως οι δράστες φορούσαν κράνη, ότι δεν έχει εχθρούς και δεν είχε δεχθεί απειλές από κανέναν και ότι τα μόνα παιχνίδια για τα οποία είχαν γίνει παράπονα για εκείνον ήταν οι αγώνες Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης και Λαμία – ΠΑΟΚ, όταν δεν καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Βιεϊρίνια.

«Για δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, το παρακράτος των τραμπούκων του ελληνικού ποδοσφαίρου, χρησιμοποιώντας παρόμοια μέθοδο προετοιμασίας και εκτέλεσης, επιτίθεται άνανδρα και καταδρομικά εις βάρος Ελληνα διαιτητή, αυτή τη φορά του Αλέξανδρου Τσαμούρη», ανέφερε μεταξύ άλλων η ΕΠΟ σε ανακοίνωσή της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή