Ο «Giannis» οδηγεί τους Μπακς στην κορυφή

Ο «Giannis» οδηγεί τους Μπακς στην κορυφή

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία νίκη χρειάζονται οι Μιλγουόκι Μπακς για να φτάσουν τις τέσσερις στους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας και να προκριθούν στους τελικούς. Τα «ελάφια» επικράτησαν των Σέλτικς για δεύτερη φορά στην έδρα της Βοστώνης, με 113-101, και προηγούνται με 3-1 νίκες, ανατρέποντας την πρώτη, εντός έδρας, ήττα τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Μπακς και παρά τα τέσσερα φάουλ που είχε στις αρχές της 3ης περιόδου, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 39 πόντους, 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τι κάνει ο Γιάννης για την ομάδα μας. Η προσφορά του είναι πολλαπλή και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι ξεχωριστός, αλλά είναι και πολύ διψασμένος. Θέλει περισσότερα και παίζει έτσι ώστε να τα κατακτήσει», τόνισε ο προπονητής του Μιλγουόκι, Μάικ Μπουντενχόλζερ και πρόσθεσε: «Ο τρόπος που παίζει η ομάδα μου από την κανονική περίοδο μέχρι και τώρα στα πλέι οφ είναι ενθαρρυντικός, αλλά υπάρχει ακόμη δουλειά μπροστά μας. Ολοι μας πιστεύουμε πως έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ, που μπορεί να πετύχει πολλά».

Πιο… σεμνός και ταπεινός ως συνήθως ο «Giannis» αναφέρθηκε στην ομαδική δουλειά των Μπακς: «Ημασταν έτοιμοι για το ματς. Αυτό κάνει μια καλή ομάδα σπουδαία, να είναι έτοιμη την ώρα που πρέπει. Πρέπει να εμφανιστούμε σκληροί κι ενωμένοι στο γήπεδό μας στο Game 5, για να τελειώσουμε τη σειρά», ήταν τα λόγια του Γιάννη.

Για τους Σέλτικς, ο Κάιρι Ιρβινγκ είχε 23 πόντους και 10 ασίστ και ο Αλ Χόρφορντ 20 πόντους. Η σειρά επιστρέφει στο Μιλγουόκι, αύριο τα ξημερώματα (03.00), όπου με νίκη οι Μπακς θα επιστρέψουν σε τελικούς περιφέρειας ύστερα από τη σεζόν 2000-01.

Το… πάρτι του Αντετοκούνμπο είδαν από μακριά και οι φίλαθλοι των «ελαφιών» μέσα από γιγαντοοθόνη στον περιβάλλοντα χώρο του «Fiserv Forum», ενώ μια μικρή γιορτή στήθηκε και από τους Ελληνες που παρακολούθησαν τον αγώνα στη Βοστώνη.

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ: Μόρις 18 (1), Τέιτουμ 17 (1), Χόρφορντ 20, Ιρβινγκ 23 (1), Μπράουν 16 (2), Οτζελέγιε, Χέιγουορντ 2, Μπέινς, Σμαρτ 3 (1), Ροζίερ 2.

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ: Μίροτιτς 9 (1), Αντετοκούνμπο 39 (2), Μίντλετον 13 (2), Λόπεζ 7 (1), Μπλέντσο 13, Χιλ 15 (1), Ιλιασόβα 6, Μπράουν 2, Φρέιζερ, Σνελ, Κόνατον 9 (1).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή