Αγγλικός τελικός στο Τσάμπιονς Λιγκ των ανατροπών

Αγγλικός τελικός στο Τσάμπιονς Λιγκ των ανατροπών

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη μια απίστευτη ανατροπή επεφύλασσε ο δεύτερος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Τότεναμ να «γυρνά» το εις βάρος της 2-0 μέσα σε 40 λεπτά και να επικρατεί του Αγιαξ στο Αμστερνταμ με 3-2, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό της Μαδρίτης, παρά την ήττα της με 1-0 στο πρώτο μας.

Ηρωας για τους Λονδρέζους ο Λούκας Μόουρα, που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του. Οι Ολλανδοί πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο μέρος, με τα γκολ των Ντε Λιγκτ και Ζίγεκ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος το πήρε… προσωπικά στην επανάληψη, ισοφαρίζοντας μέσα σε τέσσερα λεπτά (55'-59') και δίνοντας τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Τότεναμ και Λίβερπουλ συνθέτουν έτσι τον πρώτο αγγλικό «εμφύλιο» σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από το 2008 και την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μόσχα. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή