Λιγοστεύουν τα προβλήματα του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Λιγοστεύουν τα προβλήματα του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ συγκεντρώνεται στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος, με στόχο το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε να κινητοποιήσει ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του, παρουσιάζοντάς τους τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ ως μία ακόμη ευκαιρία για να γραφτεί ποδοσφαιρική ιστορία. «Ηδη έχουμε καταφέρει πολλά ως ομάδα», είπε ο Ρουμάνος προπονητής, συνεχίζοντας: «Εχουμε σταθεί στα δύσκολα και στον τελικό μπορείτε να δώσετε ακόμη περισσότερη χαρά στον κόσμο μας, κερδίζοντας το κύπελλο. Εχουν μείνει 90 λεπτά και είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να βγείτε νικητές από το γήπεδο. Πιστεύω σε όλους σας. Είστε οι καλύτεροι και πρέπει να το αποδείξετε για ακόμη μία φορά», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ο Λουτσέσκου.

Στα ευχάριστα νέα της εβδομάδας, οι Λέο Μάτος και Δημήτρης Γιαννούλης προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται ουσιαστικά στη διάθεση του Λουτσέσκου για τον τελικό, όμως οι προηγούμενες προπονήσεις περιορίστηκαν σε παιχνίδι κατοχής, χωρίς να γίνουν γνωστές οι πρώτες σκέψεις του Ρουμάνου τεχνικού για τη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου. Με τα τωρινά δεδομένα, οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Σάκχοφ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά και Ακπομ αναμένεται να είναι οι βασικοί, χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί κάποια αλλαγή με τη χρησιμοποίηση του Λημνιού ως βασικού ή του Τόσκα στη θέση του Γιαννούλη εφόσον ο Ελληνας αμυντικός δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προπονείται με την μπάλα με την οποία θα διεξαχθεί ο τελικός, ούτως ώστε οι παίκτες να έχουν την ταχύτερη δυνατή προσαρμογή στις συνθήκες του αγώνα, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη μπάλα είναι διαφορετική από αυτές που χρησιμοποιούνται στους αγώνες πρωταθλήματος.

Σήμερα στις 10.30 θα γίνει η τελευταία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Αύριο, οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα προπονηθούν στο ΟΑΚΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή