Ποδόσφαιρο: Στην αναμονή για την αναδιάρθρωση

Ποδόσφαιρο: Στην αναμονή για την αναδιάρθρωση

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eπικυρώθηκε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο ο βαθμολογικός πίνακας της Σούπερ Λιγκ. Από τις 15 ομάδες που ήταν παρούσες, οι 13 τάχθηκαν υπέρ της επικύρωσης. Ο Λεβαδειακός ψήφισε με επιφύλαξη θετικά, ενώ ο Αρης ήταν απών. Αρνητική ήταν η ψήφος του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ «λευκό» ψήφισε η ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις ομάδες που υποβιβάζονται είναι οι Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο ΟΦΗ θα δώσει αγώνες μπαράζ για την παραμονή με αντίπαλο τον δεύτερο της Φούτμπολ Λιγκ, που είναι ο Πλατανιάς. Ομως, στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ υπάρχει εκκρεμοδικία και γι’ αυτό η ΕΠΟ ανέβαλε την προγραμματισμένη για την περασμένη Τρίτη κλήρωση για τη σειρά των αγώνων, που έχουν προγραμματιστεί για τις 15 και τις 19 Μαΐου.

Τα μέλη του συνεταιρισμού συζήτησαν επί μακρόν για τις επόμενες κινήσεις τους για θέματα όπως η εύρεση χορηγών και η συντήρηση των αγωνιστικών χώρων με συγκεκριμένες προδιαγραφές και σε προσεχές Δ.Σ. θα επιλεγεί το κατάλληλο μοντέλο διαχείρισης.

Σε εκκρεμότητα βρίσκονται ο τρόπος διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος, αλλά και η ημερομηνία έναρξής του, όμως αυτά συναρτώνται με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Οσο καθυστερούν η κατάθεση και η ψήφιση της σχετικής τροπολογίας στη Βουλή, τόσο το όλο σχέδιο παραμένει στον αέρα, κάνοντας όσους έχουν ταχθεί κατά της εφαρμογής του να ευελπιστούν ότι τελικά δεν θα ισχύσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή