Με Ναδάλ ο Τσιτσιπάς στον ημιτελικό του Mutua Madrid Open

Με Ναδάλ ο Τσιτσιπάς στον ημιτελικό του Mutua Madrid Open

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον «κακό του δαίμονα» θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον δρόμο για τον τελικό του διεθνούς τουρνουά τένις, που φιλοξενείται στην Μαδρίτη. Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής θα παίξει απόψε (περίπου στις 22:00) στον ημιτελικό, με αντίπαλο τον Ράφα Ναδάλ και «έπαθλο» ένα «εισιτήριο» για τον τελικό της διοργάνωσης.

Εχθές και μετά από έναν αγώνα για «γερά νεύρα», ο Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς επικράτησε στα προημιτελικά του Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

Ο Τσιτσιπάς, νο 9 στον κόσμο, πήρε δύσκολα το πρώτο σετ με 7-5 από τον 22χρονο Γερμανό, νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, στη συνέχεια έχασε το δεύτερο με 6-3, αλλά στο τρίτο ήταν εντυπωσιακός.

Στο 2-1 «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του, στη συνέχεια με βασικό εργαλείο την ψυχραιμία, «κράτησε» τα δικά του και στο τέλος το κατέκτησε με 6-2 εξασφαλίζοντας το «εισιτήριο» στα ημιτελικά του φημισμένου χωμάτινου τουρνουά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή