Παναθηναϊκός: Τέλος ο Κουλιμπαλί, στόχος ο Γεμπόρ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Κουλιμπαλί, στόχος ο Γεμπόρ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμος να ξαναβγεί στην αγορά είναι ο Παναθηναϊκός, αρκεί να ξεπεράσει σήμερα, όπως περιμένει, τον σκόπελο της αδειοδότησης. Η εξασφάλισή της θα του δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσει το ρόστερ του με πιο έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάνει οικονομικές υπερβάσεις. Η σημαντική βελτίωση στην οικονομική του κατάσταση σε σχέση με πέρυσι θα του επιτρέψει μια λογική αύξηση στο μεταγραφικό του μπάτζετ, αλλά δεν πρόκειται να γίνουν κινήσεις που θα διακινδυνεύσουν το πλάνο της οικονομικής εξυγίανσής του.

Με αυτήν ακριβώς τη λογική, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Επέμεινε σε ένα ποσό που δεν μπορεί να δαπανήσει η ομάδα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και η κατάληξη των διαπραγματεύσεων δεν είχε αίσιο τέλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μιλώντας στο novasports.gr: «Ηθελα να παραμείνω, αλλά τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου. Ευχαριστώ τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί ήταν πάντα κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν να βοηθούν κάθε παίκτη».

Σύμφωνα με δηλώσεις του, ο Ισπανός μάνατζερ Μίκι Ερνάντεθ αναμένεται στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Νίκο Νταμπίζα για τον Γουίλιαμ Γεμπόρ, τον 27χρονο επιθετικό και αρχηγό της εθνικής Λιβερίας (16 συμμετοχές, 12 γκολ) ο οποίος έχει κερδίσει παλαιότερα τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της Αφρικής. Ο Γεμπόρ αγωνίζεται στο Μαρόκο με τη Γουιντάντ Καζαμπλάνκα και αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Στην Ευρώπη έχει ένα μικρό πέρασμα από τις Ρίο Αβε και Πονφεραντίνα, χωρίς την επιτυχία που είχε σε ομάδες της Αφρικής και της Ασίας.

• Ο Ινσούα (οσφυαλγία) και ο Βέργος (σφίξιμο στο δικέφαλο) αποχώρησαν από την προπόνηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή