Πρόκριση Σάκκαρη, σήμερα ο Τσιτσιπάς

Πρόκριση Σάκκαρη, σήμερα ο Τσιτσιπάς

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταξίδεψε στη Ρώμη με στόχο να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και, ήδη, έκανε το πρώτο βήμα για να πετύχει τον στόχο της. Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα με 2-0 και προκρίθηκε στις «32» του Internazionali BNL d’ Italia που διεξάγεται στην Αιώνια Πόλη. Σήμερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Γιάνικ Σίνερ.

Η Μαρία Σάκκαρη, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ήταν αποφασισμένη να περάσει στον επόμενο γύρο, και τα κατάφερε. Στο πρώτο σετ επικράτησε με 6-1 και στο δεύτερο, παρόλο που βρέθηκε πίσω με 4-1, νίκησε με 7-5. Η τενίστριά μας, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έκανε ελάχιστα λάθη και πέτυχε πέντε άσους απέναντι στη Ρωσίδα αντίπαλό της.

Το… εμπόδιο για την είσοδο στις «16» ακούει στο όνομα Ανέτ Κοντβάιτ. Η 23χρονη Εσθονή βρίσκεται στη 16η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και για να προκριθεί στον δεύτερο γύρο, νίκησε τη Μόνα Μπαρθέλ με 4-6, 6-4, 6-4. Η Σάκκαρη και η Κονταβάιτ έχουν βρεθεί απέναντι άλλες έξι φορές και έχει η κάθε μία από τρεις νίκες.

Την προσπάθειά του στο τουρνουά της Ρώμης άρχισε χθες ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας όλων των εποχών με παρτενέρ τον Γουέσλεϊ Κούλχοφ αντιμετώπισαν στο διπλό τους Σαποβάλοβ και Βερντάσκο και ηττήθηκαν με 3-6, 2-6. Ετσι, τώρα ο πρωταθλητής μας θα αφοσιωθεί στο μονό, όπου σήμερα αντιμετωπίζει το 17χρονο παιδί-θαύμα της Ιταλίας, τον Γιάνικ Σίνερ.

Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε ο Νικ Κύργιος. Ο Ελληνοαυστραλός υπερίσχυσε του Μεντβέντεβ (Ρωσία) με 2-1 (6-3, 4-6, 6-3). «Ο Μεντβέντεφ είναι ένας απίστευτος παίκτης. Ηξερα ότι το έργο μου θα ήταν δύσκολο, γιατί φέτος δεν έχω παίξει πολύ στο χώμα, αλλά τα κατάφερα», δήλωσε ο Κύργιος. Ωραίο παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα σε δύο τενίστες που είχαν βρεθεί στη 10η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, τους Ντέβιντ Γκόφιν (Βέλγιο) και Σταν Βαβρίνκα (Ελβετία). Υπερίσχυσε ο Βέλγος με 4-6, 6-0, 6-2. Το τουρνουά της Ρώμης είναι των 3,4 εκατομμυρίων ευρώ και ανήκει στην κατηγορία Premier 5 της WTA.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή