ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Δένει» τον «κορμό» του ο ΠΑΟ, αποχωρεί ο Μουνιέ

denei-ton-kormo-toy-o-pao-apochorei-o-moynie-2317169

Με προτεραιότητα την επέκταση των συμβολαίων όσων παικτών λήγουν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και είναι στα πλάνα των Νταμπίζα – Δώνη θα αρχίσει το κτίσιμο του Παναθηναϊκού για την επόμενη περίοδο. Στην κατηγορία αυτή βρίσκονται έμπειροι παίκτες όπως οι Κουρμπέλης, Ινσούα και αρκετοί ταλαντούχοι νεαροί όπως οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μαυρομάτης, Εμμανουηλίδης και Θεοχάρης.

Οι πρώτες επαφές του Νταμπίζα με τους παίκτες έχουν ολοκληρωθεί και σύντομα θα αρχίσουν οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους τους. Υπάρχει πρόθεση αύξησης των απολαβών τους, όχι όμως ιδιαίτερα μεγάλη ώστε να είναι δελεαστική. Ακόμη και αν δεχθούν την επέκταση, διόλου απίθανο να πωληθούν κάποιοι αν φτάσει καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Μετά τους Κάτσε και Κουλιμπαλί, θα αποχωρήσει και ο Μουνιέ παρότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Για να διαπραγματευθεί τη λύση του, ο Γάλλος επιθετικός ζητεί να εξοφληθεί πρώτα για την περίοδο που τελείωσε.

• Διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση εξωδικαστικής λύσης γίνονται με τους μάνατζερ του Αντρές Τσάβες, γι’ αυτό και η συζήτηση της προσφυγής τους πήρε νέα αναβολή για τις 10 Ιουνίου. Διεκδικούν περίπου 60.000 ευρώ από τα δικαιώματα της μεταγραφής του Αργεντινού επιθετικού, το καλοκαίρι του 2017.