«Πρέσινγκ» στον Μπρούνο από τον Ολυμπιακό

«Πρέσινγκ» στον Μπρούνο από τον Ολυμπιακό

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με όπλο τη συμφωνία του με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση στη Λασκ Λιντς για την απόκτηση του Μπρούνο. Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου επιθετικού στον Ατρόμητο έληξε λόγω της απροθυμίας της ομάδας του Περιστερίου να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, που αγγίζει τις 300.000 ευρώ.

Ο Μπρούνο εξακολουθεί να μην είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή της αυστριακής ομάδας, αλλά αρέσει στον Μαρτίνς γιατί έχει χαρακτηριστικά που δεν έχουν άλλοι παίκτες του, γι’ αυτό και ξεκίνησαν από νωρίς οι επαφές με τη Λιντς, η οποία ζήτησε περίπου 800.000 ευρώ. Ο Ολυμπιακός πρότεινε 500.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης, ποσό που δεν απέχει και πολύ απ’ αυτά που ζητούν οι Αυστριακοί, γι’ αυτό υπάρχει η αίσθηση ότι σύντομα θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Σε καλό δρόμο είναι και οι επαφές για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι του με τη Ρίο Αβε, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός και επέστρεψε στη Βιγιαρεάλ, η οποία όμως δεν τον υπολογίζει, κυρίως λόγω της περιπέτειας που είχε παλαιότερα με τη Δικαιοσύνη. Το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2020 και ο Ολυμπιακός επιδιώκει την αγορά του σε μια λογική τιμή ή τον δανεισμό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή