Δεύτερο τζάμπολ στα πλέι οφ της Α1

Δεύτερο τζάμπολ στα πλέι οφ της Α1

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H… ζωή στα πλέι οφ της Α1 κατηγορίας, μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού και τον υποβιβασμό, συνεχίζεται από τις έξι ομάδες που θα παίξουν σήμερα τους δεύτερους αγώνες και ενώ ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί στα ημιτελικά και περιμένει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι Ηφαίστου-Περιστερίου που έδειξε ότι είναι το πιο αμφίρροπο.

Στη Λήμνο, ο Ηφαιστος μέτρησε τέσσερις μόλις ήττες σε 13 εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος και μπορεί η νεοφώτιστη ομάδα στην Basket League να έχει, ήδη, πετύχει απόλυτα τους στόχους της, αλλά δεν σταματά να έχει φιλοδοξίες και κίνητρο, για να φτάσει τουλάχιστον μέχρι την εξάντληση της σειράς των αγώνων με το Περιστέρι ισοφαρίζοντας σε 1-1 νίκες με το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, και παίζοντας τρίτο παιχνίδι και πάλι στην αντίπαλη έδρα (25/5). Αν το Περιστέρι προκριθεί, θα έχει πλεονέκτημα έδρας έναντι του Παναθηναϊκού, που θα έχει πλεονέκτημα, με αντίπαλο τον Ηφαιστο. Αντίθετα, η εικόνα που έδειξαν ο ΠΑΟΚ και ο Χολαργός στους πρώτους αγώνες δεν προμηνύει περαιτέρω… αντίσταση, υποδεχόμενοι τον Προμηθέα και την ΑΕΚ που προηγούνται με 1-0. Δεύτερη νίκη των φιλοξενουμένων θα σημάνει την πρόκριση και τη διασταύρωσή τους στον έτερο ημιτελικό, με την Ενωση να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, μέχρι και τους τελικούς των πλέι οφ, ως καταλαμβάνουσα την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα: Ηφαιστος-Περιστέρι (16.00), ΠΑΟΚ-Προμηθέας (18.00), Χολαργός-ΑΕΚ (20.00).

• Νέο ban (απαγόρευση μεταγραφών ξένων παικτών) από τη FIBA επιβλήθηκε στην ΚΑΕ ΑΕΚ, καθώς ο Αμερικανός Κέβιν Πάντερ της νέας κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ, Βίρτους Μπολόνια, διεκδικεί συνολικά 45.000 ευρώ από την περυσινή θητεία του στην ελληνική ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή