Ισοφάρισαν σε 2-2 οι Ράπτορς, στο Μιλγουόκι η πρόκριση

Ισοφάρισαν σε 2-2 οι Ράπτορς, στο Μιλγουόκι η πρόκριση

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 2-2 ισοφάρισαν τη σειρά των τελικών της Ανατολής οι Ράπτορς χθες τα ξημερώματα, καθώς κέρδισαν τους Μιλγουόκι Μπακς με 120-102. Η ομάδα του Τορόντο κράτησε αλώβητη την έδρα της έπειτα από δύο παιχνίδια στον Καναδά και «έστειλε» τη σειρά πίσω στο Μιλγουόκι για το πέμπτο παιχνίδι, που είναι προγραμματισμένο για αύριο τα ξημερώματα (24/05, 03.30).

Στο τέταρτο ματς, ο Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος έπαιξε με πόνους στο γόνατο, είχε πολύτιμη βοήθεια από τους συμπαίκτες του, καθώς έξι παίκτες των Ράπτορς σκόραραν διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Κάιλ Λάουρι πέτυχε 25, ο Λέοναρντ πρόσθεσε 19, ενώ ο Σερτζ Ιμπάκα έδωσε πολλές λύσεις για τους γηπεδούχους με 17 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Γιάννης… Μίντλετον

Από τους φιλοξενούμενους, ο Κρις Μίντλετον πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι του στη σειρά με 30 πόντους (11/15 σουτ) και επτά ασίστ, την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις του με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τρεις τάπες. Δυστυχώς όμως για τους Μπακς, κανείς άλλος δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να βοηθήσει την ομάδα επιθετικά.

Πλέον η σειρά βρίσκεται στην απόλυτη ισορροπία (2-2), αλλά οι Μπακς έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Μετά το τέλος του τέταρτου αγώνα, ο Greek Freak τόνισε πως δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου: «Στο τέλος της ημέρας δεν πρόκειται να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου με δύο ήττες. Ελπίζω πως όταν γυρίσουμε στο Μιλγουόκι θα εκτελέσουμε καλύτερα. Πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας, να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια. Δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας. Να γίνουμε καλύτεροι».

Ο Ντουράντ

Εχοντας εννέα ημέρες κενό, οι Ουόριορς προετοιμάζονται για τους τελικούς του ΝΒΑ που θα ξεκινήσουν στις 31 Μαΐου, αλλά η επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ από τον τραυματισμό του παραμένει στον «αέρα». Η ομάδα δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για την πρόοδο του «KD», όμως ο ιδιοκτήτης της ομάδας σε δηλώσεις του τόνισε πως ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή