Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο στο πόλο

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο στο πόλο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη ένα τρόπαιο πρόσθεσε στη συλλογή της η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 11-7 επί της Βουλιαγμένης, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, έκαναν το 3-1 στη σειρά των τελικών και εμπλούτισαν την τροπαιοθήκη τους με τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο.

Η αρχή της αναμέτρησης μπορεί να ήταν νευρική και για τις δύο ομάδες, με τις άμυνες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο,  αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ξεχώρισε αφού πέτυχε δύο τέρματα με τους Φουντούλη και Γενηδουνιά.

Στην έναρξη της δεύτερης περιόδου ο Αργυρόπουλος έκανε το 3-0, για να μειώσει ο Μπούχα σε 1-3. Στα υπόλοιπα επτά λεπτά μέχρι το ημίχρονο οι παίκτες του Βλάχου κυριάρχησαν, πέτυχαν τέσσερα γκολ και ανέβασαν τη διαφορά σε 7-1.

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τους «Πειραιώτες» να υπερισχύουν με 11-7.

Βουλιαγμένη: Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Ν Κουρούβανης, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας 2, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 1, Δ. Κουρούβανης, Χριστοφορίδης, Βλάσσης

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος 1, Κάκκαρης, Ζερδεβάς, Χαλυβόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή