Νέο νταμπλ στο χάντμπολ για τον Ολυμπιακό / Ξυνή

Νέο νταμπλ στο χάντμπολ για τον Ολυμπιακό / Ξυνή

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υστερα από μία αναμέτρηση στην οποία πρωταγωνίστησαν τα επεισόδια, ο Ολυμπιακός / ΙΕΚ Ξυνή επικράτησε της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, με 28-21 και κατέκτησε το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στο χάντμπολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης βρήκαν «τρωτά» σημεία στην άμυνα της «Ενωσης» και έδειξαν ότι ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους. Επέβαλαν τον ρυθμό τους, προηγήθηκαν και «έχτισαν» μια διαφορά οκτώ γκολ, πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 25 λεπτά. Αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι το 20ό λεπτό είχαν καταφέρει να σκοράρουν μόνο τρεις φορές και φαινόταν καθαρά ότι υπήρχε δυστοκία στην επίθεση. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 8-15 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αλλεπάλληλες διακοπές του αγώνα, εξαιτίας κάποιων «ανεγκέφαλων» που πετούσαν νερά και έφτυναν τους παίκτες των «Πειραιωτών», δεν άφηναν καμία ομάδα να βρει ρυθμό. Στο 52ο λεπτό, και ενώ ο Ολυμπιακός προηγείτο με 26-19, οι οπαδοί πέταξαν ξανά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και, στη συνέχεια, μπήκαν και οι ίδιοι μέσα, κάτι που προκάλεσε τη διακοπή της αναμέτρησης. Υστερα από 45 λεπτά οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να υπερισχύει με 28-21.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή