ΠΑΟΚ: Τα παιδιά του και ο Βιεϊρίνια έπεισαν τον Βαρέλα να παραμείνει

ΠΑΟΚ: Τα παιδιά του και ο Βιεϊρίνια έπεισαν τον Βαρέλα να παραμείνει

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον ΠΑΟΚ θα παραμείνει για τρία ακόμη χρόνια ο Φερνάντο Βαρέλα, καθώς ο κεντρικός αμυντικός των νταμπλούχων Ελλάδος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. O ΠΑΟΚ, μέσω Instagram, χαιρέτισε την παραμονή του αμυντικού στον σύλλογο, δημοσιεύοντας φωτογραφία του παίκτη, ενώ ο ίδιος απάντησε χαριτολογώντας πως «θα σας αναγκάσω να δημοσιεύετε φωτογραφίες μου για τρία χρόνια ακόμη».

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη, καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε το γεγονός πως τα παιδιά του δεν ήθελαν να φύγουν από την πόλη, ενώ καθοριστικής σημασίας ήταν και η συζήτηση του παίκτη με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιερίνια, αλλά και τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου. Αμφότεροι, με τα λόγια τους έπεισαν τον Βαρέλα πως η παραμονή στον σύλλογο είναι η καλύτερη λύση τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του. Ο ΠΑΟΚ, αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή του Βαρέλα στην κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου, υπερδιπλασίασε τις απολαβές του παίκτη, που θα είναι «κάτοικος Τούμπας» έως το 2022.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου Ισμαελ Σίλβα από τη ρωσική Αχματ Γκρόζνι. Την περυσινή χρονιά ο Σίλβα αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια σκοράροντας δύο γκολ με τη ρωσική ομάδα, η οποία τoν είχε αγοράσει έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ το καλοκαίρι του 2017 από την Κάλμαρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή