Στ. Τσιτσιπάς: Εχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έκλαψα μετά από ματς

Στ. Τσιτσιπάς: Εχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έκλαψα μετά από ματς

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «8» του Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς ο Ελβετός Σταν Βαβρίνκα επικράτησε εναντίον του με 3-2 σετ (6-7, 7-5, 4-6, 6-3, 8-6).

Σε ένα μαραθώνιο ματς το οποίο κράτησε πάνω από πέντε ώρες, ο Ελληνας τενίστας έπαιξε πολύ καλό τένις, αλλά ο Βαβρίνκα, ο οποίος είναι στο νούμερο 24 της κατάταξης, πήρε τελικά τη νίκη.

«Νιώθω εξουθενωμένος. Δεν ξέρω, δεν έχω νιώσει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου», δήλωσε, μετά τη λήξη του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Νιώθω πολύ απογοητευμένος. Εχει περάσει πολύ καιρός από την τελευταία φορά που έκλαψα μετά από ματς, δεν ήταν εύκολο να ελέγξω τα συναισθήματα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τενίστας. «Θα προσπαθήσω να μάθω όσα περισσότεο μπορώ».

«Είναι το χειρότερο συναίσθημα που έχω νιώσει», ανέφερε.

«Τι μέρα… τι ματς… τι αγώνας… τι αντίπαλος… τι ατμόσφαιρα! Το τένις δεν γίνεται καλύτερο από αυτό!», δήλωσε, μέσω Twitter, ο Βαβρίνκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή