Κηδεύθηκε χθες στη Σεβίλλη μέσα σε κλίμα οδύνης ο Ρέγιες

Κηδεύθηκε χθες στη Σεβίλλη μέσα σε κλίμα οδύνης ο Ρέγιες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκίνηση προκάλεσε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ένας ακόμη θάνατος εν ενεργεία ποδοσφαιριστή, του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, το πρωί του Σαββάτου. Ο πρώην επιθετικός των Αρσεναλ, Ρεάλ και Σεβίλλης έχασε τη ζωή του οδηγώντας με υπερβολική ταχύτητα.

Λίγους μήνες μετά τον τραγικό χαμό του Εμιλιάνο Σάλα σε αεροπορικό δυστύχημα, ο 35χρονος Ρέγιες σκοτώθηκε, κατά πληροφορίες, όταν ένα από τα λάστιχα του αυτοκινήτου δεν άντεξε την ταχύτητα των 235 χιλιομέτρων την ώρα, με αποτέλεσμα το όχημα να βγει από τον δρόμο και να παρασύρει στον θάνατο τόσο τον ποδοσφαιριστή της Εξτρεμαδούρα όσο και τον εξάδελφό του Τζόναθαν. Ο Ρέγιες αγωνίστηκε επίσης σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Εσπανιόλ και στην κινεζική Σιντζιάνγκ Τιανσάν Λέοπαρντ, από την οποία μεταγράφηκε στην Εξτρεμαδούρα πέρυσι το καλοκαίρι. Ηταν μέλος της ομάδας της Αρσεναλ που κατέκτησε αήττητη το αγγλικό πρωτάθλημα το 2004. Με τη Σεβίλλη κατέκτησε τρεις φορές το Γιουρόπα Λιγκ, και άλλες δύο με την Ατλέτικο, ενώ ήταν και 21 φορές διεθνής. Προς τιμήν του ποδοσφαιριστή, ο οποίος κηδεύθηκε χθες στην Ουτρέρα της Σεβίλλης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ του Σαββάτου στη Μαδρίτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή