Ανατροπή στην υπόθεση Σίλβα επιχειρεί ο ΠΑΟΚ

Ανατροπή στην υπόθεση Σίλβα επιχειρεί ο ΠΑΟΚ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανατροπή… α λα Βαρέλα ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ να ντύσει στα «ασπρόμαυρα» τον Ισμαελ Σίλβα και να κλείσει την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας περιόδου. Εκεί που φάνηκε τις τελευταίες ημέρες να κολλάει οριστικά το θέμα, λόγω των απαιτήσεων της Αχμάτ Γκρόζνι, που ανέβαιναν συνεχώς με γεωμετρική πρόοδο, η ρελάνς του ΠΑΟΚ σε ανύποπτο χρόνο άλλαξε τα δεδομένα και δείχνει να βάζει αίσιο τέλος σε αυτή την υπόθεση λίγο πριν μπει στο «ψυγείο». Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια ήταν ο ίδιος ο 24χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος, ο οποίος έδειξε από την αρχή πολύ θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα Ρωσίας με την Γκρόζνι, που ανέβασαν κατακόρυφα τις μετοχές του. Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φθάσει στα 2 εκατ. ευρώ. Οι επαφές είναι στο τελευταίο στάδιο και είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να προκύψουν ανακοινώσεις.

• Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο 15χρονος Ελευθέριος Τασιούρας. Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από το 2013 και θεωρείται αξιοπρόσεκτη περίπτωση, γι’ αυτό και έγινε επαγγελματίας σε τόσο μικρή ηλικία.

• Αποφασισμένος να αρπάξει κάθε ευκαιρία για να διεκδικήσει θέση βασικού δήλωσε ο Ινγκι Ινγκασον σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της Ισλανδίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή