Αναμονή για Μπεργκ, κινητικότητα για Σεμέδο

Αναμονή για Μπεργκ, κινητικότητα για Σεμέδο

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σίριαλ Μάρκους Μπεργκ καλά κρατεί στον Ολυμπιακό. Ο Σουηδός επιθετικός φαίνεται να ζήτησε μερικές ημέρες παράταση για να απαντήσει στους «ερυθρόλευκους», αλλά από την άλλη, η σύζυγός του Ζοζεφίν συνεχίζει τα αινιγματικά δημοσιεύματα στα social media.

Χθες, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με βαλίτσες γράφοντας χαρακτηριστικά: «Και πακετάρισμα ξανά, μια ιστορία που δεν τελειώνει ποτέ», αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενο ότι δεν πρόκειται για πακετάρισμα διακοπών, αλλά μετακόμισης.

Βέβαια, την τελική απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο παίκτης, όμως η άποψη της συζύγου του αποτελεί πάντα βαρόμετρο, κάτι που είχε φανεί και τα χρόνια που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Αλ Αϊν, η Ζοζεφίν είχε ταξιδέψει μαζί του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να ελέγξει τις συνθήκες διαβίωσης και μόνο όταν ικανοποιήθηκαν οι απαιτήσεις της, άναψε το πράσινο φως. Ετσι συμβαίνει και τώρα, καθώς η επιθυμία της να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι δεδομένη, κάτι που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του Σουηδού επιθετικού.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει πάντα ανοιχτή την υπόθεση του Σεμέδο για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, με τον Πορτογάλο στόπερ να αποχαιρετά μέσω των social media τη Ρίο Αβε, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ.

Παράλληλα, φαίνεται να συμπληρώνεται το παζλ των γκολκίπερ. Ο Λοντίγκιν δεν θέλει να συνεχίσει ως αναπληρωματικός του Ζοσέ Σα και θα επιστρέψει στη Ρωσία, και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν άμεσα να καλύψουν τη θέση του από την εσωτερική αγορά. Μάλιστα, φαίνεται να έφτασαν μέχρι τα… αποδυτήρια της Τούμπας, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλεκτός για τη θέση είναι ο Μάριος Σιαμπάνης, που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του 20χρονου γκολκίπερ με τον «δικέφαλο» ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και ο ίδιος, παρά την πρόταση που δέχτηκε, δεν θέλησε να το ανανεώσει. Εκπρόσωποι του παίκτη είναι οι Τζόρτζεβιτς – Νινιάδης, γεγονός που έπαιξε και αυτό τον ρόλο του όσον αφορά την προσέγγιση του Ολυμπιακού. Ο Σιαμπάνης, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου 1999, θεωρείται εδώ και μία τριετία ένας από τους καλύτερους Ελληνες γκολκίπερ στην ηλικία του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή