Δεν θεωρεί τελειωμένη ο ΠΑΟ την υπόθεση Κατελάρη

Δεν θεωρεί τελειωμένη ο ΠΑΟ την υπόθεση Κατελάρη

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε επεισόδιο με φαινομενικά γρήγορο τέλος, αλλά με καλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε σίριαλ με μεγάλη «ουρά» αποδείχθηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 23χρονο αμυντικό μέσο της Ομόνοιας, Φάνο Κατελάρη. Εχοντας παλιότερα συνεργαστεί μαζί του στην κυπριακή ομάδα, ο Νίκος Νταμπίζας είχε καλή και «καθαρή» εικόνα για την αξία του, γι’ αυτό και η περίπτωσή του ήταν η πρώτη κίνηση που έκανε στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Ξέροντας ότι το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο και ότι από τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Κατελάρης θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πρότεινε στην παλιά του ομάδα να τον αποκτήσει από τώρα, με αντάλλαγμα, σύμφωνα με πηγές από την Κύπρο, ένα μικρό χρηματικό ποσό, μπόνους στόχων και ποσοστό μεταπώλησης.

Η πρόταση αυτή δεν ικανοποίησε το Δ.Σ. της Ομόνοιας, που συνεδρίασε χθες με αφορμή άλλο θέμα (το γηπεδικό), γι’ αυτό και η απάντησή του ήταν αρνητική, χωρίς να αφήνει, σε πρώτη φάση, περιθώρια διαπραγματεύσεων. Ο Παναθηναϊκός, όμως, θέλει να κρατήσει «ζεστό» το θέμα και είναι πιθανό να επανέλθει σύντομα, μόλις ξεκαθαρίσει το ύψος του μεταγραφικού μπάτζετ του. Οπως τονίζουν οι «πράσινοι», δεν έχουν τώρα την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν χρήματα σε ομάδα και από τη στιγμή που ο Κατελάρης δεσμεύεται με συμβόλαιο, το θέμα θα μπορούσε να προχωρήσει μόνο κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Εν ολίγοις, αφήνουν μια χαραμάδα ανοικτή, που μπορεί κάποια στιγμή να γίνει… παράθυρο, διότι ο Νταμπίζας πιστεύει στην αξία του και εκτιμά ότι θα μπορεί να καλύψει με επιτυχία το κενό του Κάτσε. Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΠΑΕ, ο Νταμπίζας ξεκίνησε από χθες μια σειρά επαφών με τους Ινσούα, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Μαυρομάτη, με στόχο την επέκταση των συμβολαίων τους, που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Ανάλογη κίνηση θα γίνει και με παίκτες της Κ19, που έχουν ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και είναι στα πλάνα της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή