«Ζυγίζει» το «πράσινο» παρελθόν του ο Μπεργκ

«Ζυγίζει» το «πράσινο» παρελθόν του ο Μπεργκ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι o Μάρκους Μπεργκ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όμως ο ίδιος ο Σουηδός επιθετικός, με δηλώσεις στην πατρίδα του, θέλησε να θολώσει τα νερά.

Συγκεκριμένα, διέψευσε ότι έχει πάρει την τελική του απόφαση, χωρίς όμως να σχολιάσει το αν έχει ή όχι πρόταση από τους «ερυθρόλευκους», ενώ παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια ότι είναι μια δύσκολη στιγμή γι’ αυτόν, καθώς ρόλο πάντα παίζει και το «πράσινο» παρελθόν του.

«Το συμβόλαιό μου λήγει, οπότε ψάχνω να βρω καινούργιο. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα, αλλά είναι σαφές πως κλίνω προς εξωτερικό για μία χρονιά ή λίγο περισσότερο. Θα δούμε τι είναι το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Αν το σώμα μου είναι καλά, έχω ακόμη κάποια χρόνια μπροστά μου. Πιστεύω πως μου απομένουν πάνω από δύο χρόνια σε καλό επίπεδο, οπότε ελπίζω να συνεχίσω. Η κεντρική ιδέα είναι να παίξω 1-2 χρόνια στο εξωτερικό και μετά στη Σουηδία. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά για να αρνηθώ κάποια πρόταση από το εξωτερικό», τόνισε αρχικά ο Μπεργκ.

Οι Σουηδοί δημοσιογράφοι τον ρώτησαν και για τον Ολυμπιακό και κατά πόσον τον επηρεάζει το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, με τον Μπεργκ να απαντά: «Δεν θέλω να σχολιάσω για συγκεκριμένες ομάδες. Είναι σαφές πως το θέμα είναι ευαίσθητο. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Πολλά έχουν γραφτεί πως έχω αποφασίσει, αλλά δεν είναι αλήθεια. Ο ατζέντης μου εξετάζει όλες τις επιλογές και θα αποφασίσουμε μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων».

• Στην επικαιρότητα επέστρεψε το όνομα του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, καθώς δημοσιεύματα στη Σερβία ανέφεραν ότι οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν ξανά την περίπτωση του 19χρονου στόπερ.

• Κάτοικος Ισραήλ θα είναι για τα τρία επόμενα χρόνια ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και σύντομα θα ανακοινωθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή