Εθνική: Σχήμα με τρία στόπερ μελετά ο Αναστασιάδης

Εθνική: Σχήμα με τρία στόπερ μελετά ο Αναστασιάδης

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την Εθνική μας κόντρα στην Ιταλία το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro φαίνεται ότι καταλήγει ο Αγγελος Αναστασιάδης. Από τη στιγμή που και ο Σιόβας είναι «ετοιμοπόλεμος», ο ομοσπονδιακός τεχνικός επιλέγει το 3-5-2, ποντάροντας βέβαια πολλά στην παρουσία όχι μόνο του Σιόβα, αλλά επίσης σε αυτή του Μανωλά και του Παπασταθόπουλου για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Πάντως, τα πρόσωπα δεν έχουν «κλειδώσει» ακόμα. Στην επίθεση, εκτός του Δώνη που λογικά θα ξεκινήσει, θέση διεκδικεί στο πλευρό του ο Μασούρας. Σίγουροι θεωρούνται ο Φορτούνης, ο Ζέκα και ο Σάμαρης, ενώ για τη θέση του γκολκίπερ φαίνεται να την κερδίζει ο Πασχαλάκης έναντι του Βλαχοδήμου, χάρη κυρίως στην πολύ καλή του παρουσία στο φιλικό με την Τουρκία. Οσον αφορά τους φουλμπάκ, προβάδισμα από τα αριστερά έχει ο Κούτρης, ενώ ερώτημα παραμένει το ποιος θα ξεκινήσει από τα δεξιά. Ο Αναστασιάδης έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής.

Από την άλλη πλευρά, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έδειξε όλες τις προηγούμενες ημέρες ότι ετοιμάζει την Ιταλία με επιθετικούς προσανατολισμούς. Πάντως, τα προβλήματα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σκουάντρα Ατζούρα δεν λείπουν, καθώς εκτός αποστολής θα μείνει ο Λεονάρντο Σπινατσόλα εξαιτίας ενός μυϊκού προβλήματος.

Μιλώντας σε Ιταλούς δημοσιογράφους, ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό τον αγώνα με την Ελλάδα, ενώ ο Λορένζο Ινσίνιε τόνισε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

• Η εθνική ομάδα των Ελπίδων υποδέχεται σήμερα στις 7 μ.μ. σε φιλική αναμέτρηση τη Γεωργία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο την ερχόμενη Δευτέρα 10/6 για τα προκριματικά του Euro 2021.

• Ισόπαλο 4-4 έληξε το πρώτο φιλικό της Εθνικής Νέων με αντίπαλο το Τατζικιστάν στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στη Ρωσία. Τα γκολ πέτυχαν οι Τζίμας, Μιχελής, Θυμιάνης και Τσακίρης. Επόμενο παιχνίδι για την Εθνική είναι αυτό κόντρα στην Τουρκία την Παρασκευή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή