«Χτύπημα» με Βερμάλεν επιδιώκει ο Ολυμπιακός

«Χτύπημα» με Βερμάλεν επιδιώκει ο Ολυμπιακός

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός. Επειτα από την απόκτηση του Βαλμπουενά, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για να κάνουν δικό τους ακόμα έναν παίκτη, του οποίου το όνομα και η καριέρα προκαλούν αίσθηση.

Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα «As» αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 33χρονου Βέλγου κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Τόμας Βερμάλεν. Σίγουρα, για να γίνει η μεταγραφή, απαιτείται από τον Ολυμπιακό οικονομική υπέρβαση, όμως από την άλλη πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην άμυνα και να γίνει ο νέος… Μέλμπεργκ. Εκτός της Μπαρτσελόνα, με την οποία είχε φέτος εννέα συμμετοχές στη La Liga, μία στο Copa del Rey και δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βέλγος στόπερ έχει αγωνιστεί στον Αγιαξ, στην Αρσεναλ και στη Ρόμα.

Παράλληλα, στην Αγγλία, το θέμα του Κώστα Φορτούνη παραμένει ζεστό, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Γουέστ Χαμ είναι αποφασισμένη να δώσει τα 17 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την απόκτησή του.

Τέλος, ο Μπεργκ δεν διέψευσε τις πληροφορίες, αντίθετα τις ενίσχυσε όταν αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα της κατάστασης, εξαιτίας του «πράσινου» παρελθόντος του.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, έχουν στη λίστα και τους Φακούντο Φερέιρα (Μπενφίκα), Καρίγιο (Σαουθάμπτον) και Μπενίν Μουνιέ (Χάντερσφιλντ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή