Με προβλήματα ξανά η Φεράρι

Με προβλήματα ξανά η Φεράρι

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πέμπτη του  νίκη σε επτά κούρσες αναζητεί ο Λιούς Χάμιλτον αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μόντρεαλ του Καναδά, σε μια προσπάθεια που κάνει για να «ανοίξει» ακόμη περισσότερο τη διάφορά του από τον ομόσταβλό του Βάλτερι Μπότας. Ο Βρετανός πιλότος βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης με 137 βαθμούς, ενώ ο Φινλανδός ακολουθεί με 120 βαθμούς. Για την τρίτη θέση ανταγωνίζονται προς στιγμήν ο Σεμπάστιαν Φέτελ (82 β.) και ο Μαξ Φερστάπεν (78 β.).

Η Φεράρι, η οποία έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα σε αυτή τη νέα σεζόν, ψάχνει την πρώτη της νίκη, σε μια πίστα όπου πέρυσι είχε καταφέρει να ανεβεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, για πρώτη φορά μετά 14 χρόνια. Μόλις ύστερα από έξι φετινές κούρσες, η Μερσέντες (257 β.) έχει αποκτήσει ήδη διαφορά 118 βαθμών από τη Φεράρι (139 β.) στην κατάταξη των κατασκευαστών.

Πέραν αυτών, τα νέα για τους Ιταλούς πάνε από το κακό στο χειρότερο, καθώς το νέο μονοθέσιό της θα παρουσιαστεί στο Μόντρεαλ χωρίς κάποια ιδιαίτερη αναβάθμιση. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει προκαλέσει αρκετές αρνητικές αντιδράσεις από τους φίλους της Φεράρι.

Μερικές ημέρες πριν από το γκραν πρι του Καναδά, ο επικεφαλής της ομάδας Ματία Μπινότο παραδέχθηκε πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του θα συνεχιστούν και αυτό το Σαββατοκύριακο: «Ξέρουμε πως αυτή τη στιγμή δεν είμαστε όσο ανταγωνιστικοί θα έπρεπε. Και προς το παρόν δεν έχουμε αναβαθμίσεις που έρχονται και θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Τα χαρακτηριστικά της πίστας του Καναδά φέρνουν άλλη μία, διαφορετική πρόκληση, δεδομένου που οι τομείς που παίζουν καθοριστική σημασία είναι η τελική ταχύτητα, η αποτελεσματικότητα των φρένων και η πρόσφυση».

Οι μετεωρολόγοι αναμένουν καλό καιρό για την ημέρα του γκραν πρι, με αραιή συννεφιά και 24 βαθμούς Κελσίου. Καμία πιθανότητα για βροχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή