Πολύ κοντά στη «βόμβα» Ιντέγε βρίσκεται ο Αρης

Πολύ κοντά στη «βόμβα» Ιντέγε βρίσκεται ο Αρης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μεγαλύτερη μεταγραφική… βόμβα της σύγχρονης ιστορίας του ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Αρης! Ολα δείχνουν ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Μπράουν Ιντέγε θα έχουν αίσιο τέλος και τις επόμενες ημέρες η διαφαινόμενη συμφωνία θα σφραγιστεί και με υπογραφές. Η αξία του 30χρονου πρώην σέντερ φορ του Ολυμπιακού είναι δεδομένη, όπως δεδομένο είναι και το πολύ ψηλό κασέ του, που έμοιαζε απαγορευτικό για τις οικονομικές διαπραγματεύσεις του Αρη στο ξεκίνημα των επαφών. Το αρχικό χάσμα γεφυρώθηκε με εκατέρωθεν υποχωρήσεις, σε σημείο που και οι δύο πλευρές να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία!

Σύμφωνα με τον Ιντέγε, καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του Αρη, όπως και η «τρέλα» των οπαδών του, που «βομβάρδισαν» με εκατοντάδες μηνύματα τους λογαριασμούς του στα social media. Πολύ θετικά λειτούργησε και το ταξίδι των Καρυπίδη – Διαμαντόπουλου στην Αγγλία για άμεσες συζητήσεις. Ο Αρης έκανε τη δική του υπέρβαση στο οικονομικό, ο Ιντέγε υποχώρησε αρκετά από τις απαιτήσεις του και η συμφωνία έκλεισε, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 550.000 ευρώ ετησίως συν άλλες 150.000 ευρώ μπόνους επίτευξης στόχων. Ο 31χρονος Νιγηριανός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ανακοινώθηκε η απόκτηση του 29χρονου πρώην διεθνούς Ολλανδού μέσου Λερίν Ντουάρτε για τα επόμενα τρία χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή