Λάμψη «αστέρων» στο 20ό Γκαλά Φιλοθέης

Λάμψη «αστέρων» στο 20ό Γκαλά Φιλοθέης

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με λάμψη από ολυμπιακά, παγκόσμια και ευρωπαϊκά μετάλλια διεξάγεται σήμερα στο στάδιο της Φιλοθέης «Στέλιος Κυριακίδης» το «20ό Filothei Women Gala». Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος κορυφαίες Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες, οι οποίες αναμένεται να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα. Η διοργάνωση ανήκει στην κατηγορία Special Premium της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, γεγονός που της δίνει μεγαλύτερη δυναμική, ενώ οι αγωνιζόμενες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν όρια για ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Ανάμεσα στις συμμετοχές ξεχωρίζει η Κατερίνα Στεφανίδη. Η «χρυσή» ολυμπιονίκης θα βρεθεί στο στάδιο όπου έκανε τα πρώτα της άλματα ως νεαρή αθλήτρια αλλά και το πρώτο «πέταγμά» της στους αιθέρες. «Είναι ένας αγώνας που ανυπομονώ να πάρω μέρος. Είναι ο αγώνας όπου χάρη στο άλμα που πέτυχα το 2016 στα 4,86 μ., μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση και ώθηση για τη συνέχεια. Είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση, παρόλο που ακόμη είναι νωρίς. Περιμένουμε κάτι καλύτερο από τη φετινή επίδοση στα 4,72 μέτρα», υπογράμμισε η πρωταθλήτρια. Μία από τις βασικές αντιπάλους της Στεφανίδη θα είναι η 22χρονη Αντζέλικα Μόζερ από την Ελβετία, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε διοργανώσεις -20 και -23 ετών.

Η διοργάνωση θα αρχίσει στις 16.10 με τη συμμετοχή νέων αθλητριών, και στις 18.00 θα αγωνιστούν οι «κυρίες των αιθέρων». Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, 100 μ. εμπ., μήκος και ύψος. Στο τριπλούν δεν θα πάρει μέρος η Βούλα Παπαχρήστου, η οποία αύριο θα αγωνιστεί στο Ντάιαμοντ Λιγκ του Οσλο. Οι Ελληνες φίλαθλοι, όμως, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη Λίλη Αλεξούλη στο μήκος, την Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 100 μ. εμπ., τη Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 100 μ., και ταλαντούχες αθλήτριες στο ύψος όπως οι Τατιάνα Γκούσιν, η Ιωάννα Ζάκκα, η Παναγιώτα Δόση αλλά και η Σάντη-Δανάη Παπακώστα, κόρη του κορυφαίου Ελληνα άλτη Λάμπρου Παπακώστα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή