Στην έξοδο της Εθνικής ο Αναστασιάδης

Στην έξοδο της Εθνικής ο Αναστασιάδης

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τεντωμένο σχοινί, χωρίς να υπάρχει δίχτυ ασφαλείας από κάτω, βαδίζει πλέον ο Aγγελος Αναστασιάδης. Η ήττα της Εθνικής από την Αρμενία, η νέα κακή εμφάνιση, αλλά κυρίως το γεγονός ότι τα αποδυτήρια μοιάζουν να είναι έτοιμα να εκραγούν, έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο οποίος βάλλεται από όλες τις πλευρές.

Η στήριξη που είχε εκφράσει την προηγούμενη του αγώνα προς το πρόσωπό του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, εξανεμίστηκε έπειτα από τα τρία τέρματα των Αρμενίων, ενώ πλέον ο Μακεδόνας τεχνικός έχει απέναντί του και αρκετούς διεθνείς.

Οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μετά το τέλος του αγώνα για «ομάδα που δεν μπορεί παραπάνω» και η οποία «έχασε το τρένο για τα τελικά», μπορεί να έκαναν έξαλλο τον Αναστασιάδη, αλλά δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου των όσων συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Εθνική.

Τρεις εικόνες από το ματς με την Αρμενία είναι χαρακτηριστικές. Οταν ο Σιόβας χτύπησε και χρειάστηκε ράμματα, από πάνω του πήγαν μόνο αντίπαλοι και κανένας συμπαίκτης του, ενώ τα γκολ του Ζέκα (που μάλιστα ήρθε νωρίς στο δεύτερο μέρος) και του Φορτούνη δεν πανηγυρίστηκαν ούτε από τους σκόρερ.

Ο Αναστασιάδης είναι πλέον απομονωμένος, παρά την προσπάθεια του Μπασινά το βράδυ της Τρίτης να αποδείξει ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή.

Μπορεί η ΕΠΟ να μην έχει πάρει επίσημη απόφαση, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου το διαζύγιο. Αλλωστε, το βέτο «ή εμείς ή αυτός» που άσκησαν Παπασταθόπουλος και Μανωλάς προς τον κ. Γραμμένο, βρίσκει σύμφωνους και άλλους παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Τοροσίδης και ο Σάμαρης, οι οποίοι πάντως δεν θέλησαν να εκφράσουν δημόσια την άποψή τους, προκειμένου να μη ρίξουν και άλλο λάδι στη φωτιά.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θέλησε να πάρει άμεσες αποφάσεις, παρά τις συζητήσεις που είχε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ με άμεσους συνεργάτες του και μέλη του Δ.Σ. Αν και δέχθηκε πιέσεις για απομάκρυνση του Αναστασιάδη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, εκείνος δείχνει ότι θέλει να κερδίσει χρόνο. Οχι τόσο γιατί θα αλλάξει το κλίμα, αλλά γιατί θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για την επόμενη μέρα. Τα ονόματα του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Τραϊανού Δέλλα ήδη έπεσαν στο τραπέζι, αλλά για τουλάχιστον για τον δεύτερο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη δώσει τον λόγο του στον ΟΦΗ.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Ισως εκεί μπουν και οι υπογραφές στο διαζύγιο με τον Αναστασιάδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή