Τέσσερα φιλικά παιχνίδια ανακοίνωσε η ΑΕΚ

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια ανακοίνωσε η ΑΕΚ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες μέσης και μικρής δυναμικότητας ανακοίνωσε η ΑΕΚ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, που θα γίνει στο Κίελτσε της Πολωνίας, από 2 έως 16 Ιουλίου.

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου στα Σπάτα και μέχρι την αναχώρηση της αποστολής θα έχουν ολοκληρωθεί οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Το πρώτο φιλικό θα γίνει στις 7 Ιουλίου, με αντίπαλο την Γκόρνκι Ζάμπρζε, 11η την περασμένη περίοδο στο πρωτάθλημα της Πολωνίας. Επόμενος αντίπαλος θα είναι στις 12 Ιουλίου η Τρέτσιν, προτελευταία στο πρωτάθλημα Σλοβακίας, ενώ στις 15/7 θα παίξει με τη Μακάμπι Νετάνια, 4η στο Ισραήλ.

Ο πρώτος κύκλος των φιλικών θα κλείσει στις 16/7 με τη Σταλ Στάλοβα, ομάδα β΄ κατηγορίας Πολωνίας. Ολα τα παιχνίδια θα γίνουν στο Κίελτσε.

Ακόμη πιο δύσκολη φαντάζει η προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Κροάτη μέσο Φιλίπ Κροβίνοβιτς. Ο μεσοεπιθετικός της Μπενφίκα έχει δεχθεί πολύ καλή πρόταση από την Γκιμαράες και σύμφωνα με την πορτογαλική Record μάλλον θα καταλήξει εκεί ως δανεικός. Τον Κροβίνοβιτς διεκδικεί και η Χάιντουκ Σπλιτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή