Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για επίθεση και άμυνα

Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για επίθεση και άμυνα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δύο μέτωπα αναμένεται να κινηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός, όσον αφορά την ενίσχυσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν όσο πιο άμεσα γίνεται το θέμα του επιθετικού αλλά και αυτό του στόπερ, με τις επαφές να έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Η υπόθεση Μπεργκ δείχνει να έχει ατονήσει, αλλά όσο ο Σουηδός δεν έχει άλλη πρόταση και όσο ο Ολυμπιακός δεν συμφωνεί με άλλον φορ, πάντα μένει ανοιχτή. Οπως ανοιχτή παραμένει και η υπόθεση του Στιβ Μουνιέ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν πλέον πιο εντατικά τη συγκεκριμένη υπόθεση, αν και η Χάντερσφιλντ, η οποία επένδυσε στον παίκτη πάνω από 13.000.000 πριν από ακριβώς δύο χρόνια, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της.

Για την άμυνα, ο Βερμάελεν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Βελγίου και λογικά θα ξεκινήσουν εκ νέου οι επαφές, ενώ σε ανοιχτή γραμμή είναι ο Ολυμπιακός και με τον Σεμέδο. Από κει και πέρα, ο μάνατζερ του Σκρτελ υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι ο Ολυμπιακός πιέζει τον πελάτη του να αποδεχτεί την προσφορά.

Παράλληλα, συνεχίζονται στου Ρέντη οι προπονήσεις, καθώς από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία. Οσον αφορά τους διεθνείς, θα πάρουν περίπου δέκα ημέρες άδεια και θα ενσωματωθούν όταν η αποστολή θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο και τα φιλικά στην Πολωνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή