«Οχι» του ΠΑΟΚ στη Σταντάρ Λιέγης για Ελ Καντουρί

«Οχι» του ΠΑΟΚ στη Σταντάρ Λιέγης για Ελ Καντουρί

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρνητική ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ στην πρώτη κρούση της Σταντάρ Λιέγης για την απόκτηση του Ομάρ Ελ Καντουρί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πόρτα έχει κλείσει ερμητικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Βέλγιο, οι πρωταθλητές θεώρησαν μικρή την επίσημη πρόταση που δέχθηκαν και ζήτησαν τουλάχιστον ένα εκατ. ευρώ για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Τονίζεται, όμως, ότι η Σταντάρ έχει τον Ελ Καντουρί πολύ ψηλά στη λίστα της και θεωρείται σίγουρο ότι θα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση. Οι Βέλγοι είναι τις τελευταίες μέρες σε συζητήσεις με την πλευρά του Μαροκινού ποδοσφαιριστή, ο οποίος καιρό τώρα έχει εμφανίσει τάσεις φυγής από τη Θεσσαλονίκη και αναζητεί μια ομάδα που θα του δώσει πιο σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της.

Οι Βέλγοι εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ και σε μια άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή, αυτή τη φορά με αντίστροφο δρομολόγιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται μαζί με τον Ολυμπιακό για τον Αντριάν Τρεμπέλ, έναν 28χρονο Γάλλο κεντρικό μέσο ο οποίος επιθυμεί να λύσει το συμβόλαιο που έχει μέχρι το 2023 με την Αντερλεχτ. Ο Τρεμπέλ αγωνίστηκε εφέτος σε 29 παιχνίδια, με απολογισμό 3 γκολ και 4 ασίστ.

• Με ποσοστό 55,75% ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην ψηφοφορία των φιλάθλων τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν και θα τιμηθεί με το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος». Δεύτερος αναδείχθηκε ο Κρέσπο και τρίτος ο Πασχαλάκης. Οπως δήλωσε ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των πρωταθλητών, Μανώλης Παπακώστας, η αποθεραπεία του Βιεϊρίνια εξελίσσεται πολύ πιο καλά από όσο θα περίμενε κανείς σε αυτό το στάδιο. Το ίδιο καλά πηγαίνει και ο Μαουρίσιο, ενώ ο Βέρνμπλουμ που έκανε την εγχείρηση πολύ νωρίτερα, θα είναι έτοιμος να ακολουθήσει την προετοιμασία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή