Αρης: «Αμόκ» με Ιντέγε, παρουσιάζεται σήμερα

Αρης: «Αμόκ» με Ιντέγε, παρουσιάζεται σήμερα

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υποδοχή που θύμιζε την εποχή του Αμορόζο και του Αμπρέου επιφύλαξαν εκατοντάδες οπαδοί του Αρη στον Μπράουν Ιντέγε, που έφτασε χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Η μικρή καθυστέρηση της πτήσης του από τη Φρανκφούρτη ανέβασε το θερμόμετρο της προσμονής στα ύψη και όταν εμφανίστηκε, δέχθηκε επίθεση αγάπης από τους φιλάθλους του Αρη που τον περίμεναν με ενθουσιασμό. Οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν τον άφησαν να κάνει δηλώσεις και τον φυγάδευσαν προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει. Η παρουσίασή του θα γίνει σήμερα στις 19.00.

Το συμβόλαιο που προσέφερε ο Αρης στον 31χρονο Νιγηριανό σέντερ φορ έχει βάση τις 500.000 ευρώ που αυξάνονται με μπόνους. Ο Ιντέγε είχε ένα επιτυχημένο πέρασμα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό της περιόδου 2016-17, όταν με 15 γκολ σε 30 συμμετοχές έφερε πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ από την κινεζική Τιανζίν Τέντα και αποχώρησε. Η πορεία του στην Κίνα δεν ήταν ανάλογη και τον Ιανουάριο του 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μάλαγα με την οποία είχε ένα γκολ σε 13 συμμετοχές. Εμεινε χωρίς ομάδα τον τελευταίο χρόνο λόγω του υψηλού κασέ του, γι’ αυτό και δέχθηκε να το μειώσει αρκετά.

Ταυτόχρονα με την άφιξη του Ιντέγε, ο Αρης περίμενε τα νέα από την κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, που έφερε στον δρόμο του την ΑΕ Λεμεσού. Η κυπριακή ομάδα τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα και κατέκτησε το Κύπελλο, αλλά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει έχουν μειώσει τις προσδοκίες των οπαδών της. Αυτή θα είναι η 12η ευρωπαϊκή παρουσία της ΑΕ Λεμεσού, η οποία αγωνίζεται στη Λάρνακα γιατί το γήπεδό της δεν πληροί τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιουλίου και η ρεβάνς στην Κύπρο στη 1η Αυγούστου. Ο Αρης εξασφάλισε 1.500 εισιτήρια για τον αγώνα της Λάρνακας και θα παραχωρήσει άλλα 1.200 στους Κυπρίους.

• Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του Αρη, με πρώτη προπόνηση στο «Κλ. Βικελίδης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή