Αρης: Παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε ο Ιντέγε

Αρης: Παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε ο Ιντέγε

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενθουσιασμένος από την αποθεωτική υποδοχή και έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση εμφανίστηκε ο Μπράουν Ιντέγε κατά την επίσημη παρουσίασή του, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τον Αρη για την επόμενη χρονιά. Ο 31χρονος Καμερουνέζος επιθετικός αποτέλεσε πόλο έλξης για δεκάδες φιλάθλους που κατέκλεισαν την μπουτίκ της ομάδας και έδειξε φανερά συγκινημένος: «Είμαι ενθουσιασμένος και ευτυχισμένος. Ολα είναι υπέροχα. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, όλα θα πάνε καλά. Θέλω να είστε εδώ να φωνάζετε για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Υστερα από χθες, είναι η δεύτερη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ συγκινημένος και ευγνώμων», τόνισε ο Ιντέγε και πρόσθεσε: «Ο Αρης είναι μια μαχητική, μια ανταγωνιστική ομάδα. Θα έχει μια πολύ καλή χρονιά, γι’ αυτό είμαι κι εγώ εδώ. Ηξερα ότι θα είχα μεγάλη ευθύνη κι αυτό δεν με τρομάζει. Μίλησα με τον κ. Καρυπίδη και ίσως ο βασικότερος λόγος που ήλθα είναι ο τρόπος που με προσέγγισε. Θα τον δικαιώσω κι αυτόν και την ομάδα. Εχω καιρό να παίξω, αλλά έκανα προπονήσεις μόνος μου. Υπάρχει χρόνος να έρθω στο σημείο που θέλω. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ και ξέρω να το κάνω».

• Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λοριάν για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Λίντσεϊ Ροζ είναι ο Αρης. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ικανοποίησε πέρυσι ως δανεικός και «κέρδισε» τον Σάββα Παντελίδη.

• Στον Απόλλωνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος. Μετά τρία χρόνια, ο 25χρονος τερματοφύλακας αποχαιρέτησε με ένα θερμό μήνυμα τον Αρη και τους οπαδούς του.

• Στη Θεσσαλονίκη για δοκιμή αναμένεται σύντομα ο 18χρονος Κέβιν Νταλίπι. Είναι Αλβανός μέσος που μεγάλωσε στην Αγγλία και έπαιξε στα τμήματα υποδομής της Γουέστ Χαμ, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

• Ο Θεοχάρης Κυριακίδης είναι ο νέος γιατρός του Αρη. Νέος φυσικοθεραπευτής αναλαμβάνει ο Τάσος Κατσικάς, εργοφυσιολόγος ο Λάζαρος Βαρδάκης και μασέρ οι Μάριος Κουρσουσέκος και Ευστάθιος Γηγίνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή