Επέστρεψε στην ΑΕΚ ύστερα από έναν χρόνο ο Βράνιες

Επέστρεψε στην ΑΕΚ ύστερα από έναν χρόνο ο Βράνιες

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηρθε, είδε (τον Μελισσανίδη), υπέγραψε (για ακόμη μία φορά ύστερα από έναν χρόνο). Μόνο η ανακοίνωση απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού του Ογκνιεν Βράνιες από την Αντερλεχτ στην ΑΕΚ.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός έφθασε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα και αμέσως μετέβη στα γραφεία του ισχυρού άνδρα της Ενωσης, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλή σχέση. Γεγονός, άλλωστε, που έπαιξε τον δικό του σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του στην Ελλάδα. Μίλησε για λίγη ώρα μαζί του και στη συνέχεια αποχώρησε προκειμένου να περάσει τη συνήθη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων.

Παράλληλα, η Ενωση ολοκλήρωσε την επικοινωνία και την ανταλλαγή των εγγράφων με τους Βέλγους για τον μονοετή δανεισμό, χωρίς πάντως να υπάρχει στους όρους οψιόν αγοράς. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στη χώρα μας ο Ζεράλδες για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Τέλος, μέσω των social media, η ΑΕΚ παρουσίασε χθες τις φανέλες για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι κιτρινόμαυρες ρίγες παραμένουν, αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας αυτές θα είναι διαγώνιες και όχι κάθετες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή