Ουσιαστική «μεταγραφή» Ολυμπιακού

Ουσιαστική «μεταγραφή» Ολυμπιακού

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα σελίδα άνοιξε από χθες στον Ολυμπιακό. Ο Νίκος Γαβαλάς, ο οποίος κάλυπτε για σχεδόν δύο δεκαετίες το ρεπορτάζ των «ερυθρολεύκων» στην «Καθημερινή», πλέον πέρασε στην απέναντι όχθη, καθώς είναι νέος διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, αντικαθιστώντας τον Κώστα Καραπαπά.

Μια αλλαγή, που δεν έχει να κάνει μόνο στα πρόσωπα, καθώς όπως φαίνεται και από τη συγκεκριμένη επιλογή, ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι αποφασισμένος να αλλάξει τόνο στην επικοινωνιακή του πολιτική.

Μάλιστα, ο Νίκος Γαβαλάς έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας από το πρώτο κιόλας μήνυμά του, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, όπου έκανε λόγο για ένα μέλλον με προοπτική και ανοιχτούς ορίζοντες, χωρίς στείρες συγκρούσεις και αποκλεισμούς.

«Επειτα από τρεις δεκαετίες στον χώρο της δημοσιογραφίας, αποφάσισα να αποδεχθώ την άκρως τιμητική πρόταση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβω τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Ολυμπιακού. Αναγνωρίζοντας ότι ως επαγγελματίες όλοι οι συνάδελφοι στόχο έχουν την καλύτερη δυνατή προώθηση της εικόνας των ομάδων τους κι αναλογιζόμενος ότι υπηρετούμε τον χώρο του αθλητισμού, έχουμε χρέος απέναντι σε όλα τα παιδιά που μας παρακολουθούν αλλά και όλους όσοι εμπνέονται από τις ομάδες μας, να λειτουργούμε χωρίς στείρες συγκρούσεις και αποκλεισμούς. Με κοινό παρονομαστή όσα μας ενώνουν, την αγάπη μας για τον αθλητισμό και το χρέος να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα μέλλον με προοπτική και ανοιχτούς ορίζοντες, ευελπιστώ σε μία επικοινωνία με διάλογο και σεβασμό», ανέφερε μεταξύ άλλων. Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο Κώστας Καραπαπάς, αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα Γ΄ αντιπροέδρου και επιχειρησιακού διευθυντή.

Στα μεταγραφικά, ο τεχνικός διευθυντής της Παρτίζαν, Μίλος Βαζούρα, μιλώντας σε σερβικά μέσα ουσιαστικά επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον 19χρονο στόπερ, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Στην Ιταλία δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 33χρονο δεξιό μπακ, Ιγκνάτσιο Αμπάτε, που έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν.

Οσον αφορά τις ανανεώσεις, χθες ανακοινώθηκε ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα φορά για έναν ακόμα χρόνο τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ ολοκληρώνεται η νέα συμφωνία με τον Κώστα Φορτούνη ο οποίος θα υπογράψει τη Δευτέρα. Οπως έγινε γνωστό, το τελευταίο ραντεβού παίκτη και διοίκησης ήταν και το πλέον καθοριστικό, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια, για 4ετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή