Η ώρα των νοκ άουτ στο Κόπα Αμέρικα

Η ώρα των νοκ άουτ στο Κόπα Αμέρικα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη φάση των νοκ άουτ αγώνων περνά απόψε το Κόπα Αμέρικα, με τον πρώτο προημιτελικό να έρχεται αργά τη νύχτα, στις 03.30 ώρα Ελλάδος, όταν η Βραζιλία αντιμετωπίζει την τυχερή επιλαχούσα στους ομίλους Παραγουάη.

Μπορεί η «Σελεσάο» να μπαίνει απόψε ως το απόλυτο φαβορί κόντρα σε μια ομάδα που ακόμη δεν έχει νίκη στη φετινή διοργάνωση, αλλά η «Αλμπιρόχα» ήταν η… νέμεσις των Βραζιλιάνων στις δύο φορές που συναντήθηκαν αυτή τη δεκαετία σε φάση νοκ άουτ του θεσμού, δηλαδή το 2011 και το 2015.

O τεχνικός των Βραζιλιάνων Τίτε αναμένεται να παρατάξει το ίδιο επιθετικό δίδυμο των Γκαμπριέλ Ζεσούς και Εβερτον πλάι στον Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Ενόψει του αυριανού προημιτελικού της Αργεντινής με τη Βενεζουέλα, στο άρμα της αμφισβήτησης του Λιονέλ Μέσι ανέβηκε και ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα Λούις Φαν Χάαλ. Ο Ολλανδός τεχνικός εστίασε την κριτική του στην ηγεσία του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα, λέγοντας: «Νομίζω πως ο Μέσι θα πρέπει να αναρωτηθεί πώς είναι δυνατόν να μην έχει κερδίσει τόσα χρόνια το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά δεν έχει πάρει το τρόπαιο για πάνω από μία πενταετία. Ούτε αυτός ούτε ο Νεϊμάρ είναι ομαδικοί παίκτες».

Στον Ολλανδό απάντησε χθες ο Ριβάλντο, δηλώνοντας ότι παίκτες σαν τον Μέσι «κάνουν πράγματα που ούτε οι προπονητές τους δεν ξέρουν πώς τα κάνουν. Ωστόσο, σε πολλούς προπονητές οι παίκτες αυτοί δεν αρέσουν διότι τους κλέβουν την παράσταση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή