Δεσμεύσεις Μητσοτάκη για Βοτανικό και ΠΑΟ

Δεσμεύσεις Μητσοτάκη για Βοτανικό και ΠΑΟ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τα πιο επίσημα χείλη άκουσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τη δέσμευση ότι εάν η Ν.Δ. κερδίσει τις εκλογές και γίνει κυβέρνηση, θα συνδράμει στον μέγιστο βαθμό στην προσπάθεια υλοποίησης του σχεδίου της διπλής ανάπλασης Βοτανικού – Λεωφόρου. Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντηση διάρκειας περίπου μισής ώρας που είχε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματός του με τον ισχυρό άνδρα του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ Παναθηναϊκού. Εκτός από το γενικό περίγραμμα του σχεδίου της διπλής ανάπλασης, ιδιαίτερη συζήτηση έγινε και για τη κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ, σε όμορο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Αθηναίων.

Εξερχόμενος από τη συνάντηση, ο κ. Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος και συγκρατημένα αισιόδοξος. «Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί στη συνάντηση με τον κ. Μπακογιάννη. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τις διαθέσεις και με αυτά που είχαμε ακούσει εκεί. Είναι κάποια θέματα ακόμη που έπρεπε να συζητηθούν με τον κ. Μητσοτάκη, από τον οποίο λάβαμε τις δεσμεύσεις ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα προχωρήσει το έργο.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος απ’ όσα ειπώθηκαν, αρκεί να γίνουν και πράξεις», τόνισε, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες για τα όσα συζητήθηκαν. Λίγο αργότερα, ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του και μέσω ανάρτησής του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας «Οι καλύτερες μέρες έρχονται».

Πολύ περισσότερα αναμένεται να πει ο κ. Γιαννακόπουλος αύριο το μεσημέρι, στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, σε αίθουσα του ΟΑΚΑ. Θα αναφερθεί, φυσικά, σε θέματα και του μπασκετικού Παναθηναϊκού όπως και του Ερασιτέχνη, αλλά ένα μεγάλο μέρος των όσων θα πει θα στραφεί στο θέμα του νέου γηπέδου, που είναι μείζον για το μέλλον του συλλόγου. Ολα δείχνουν ότι το όραμα για τη δημιουργία μιας «Παναθηναϊκής Πολιτείας» που θα στεγάζει όλα τα τμήματα του συλλόγου στο κέντρο της πόλης των Αθηνών, είναι κοντά στην υλοποίησή του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν ξεπεραστεί όλα τα προβλήματα. Υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα που πρέπει να συμφωνηθούν και να ρυθμιστούν, ώστε αυτό το έργο πνοής για τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα να πάρει σάρκα και οστά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή